Nejste přihlášen/a.
Ahoj / Dobrý den chci se zeptat objednávala sem ze shein ( sheinu) a omylem jsem klikla na potvrzení objednávky ( jakoby potvrzení o převzetí) a v apce je označen obrázek že balíček je odeslán.
Objednávala jsem nějak 11.7.2023
Tak se chci zeptat jestli někdo víte zda mi to přijde nebo ne .
Předem děkuji za odpověď. Všem
Objednávala jsem nějak 11.7.2023
Tak se chci zeptat jestli někdo víte zda mi to přijde nebo ne .
Předem děkuji za odpověď. Všem
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
2x
Nic se zatím neděje, nejste první a ani poslední, komu se tohle povedlo. U objednávky máte předpokládaný datum doručení, balíček je v přepravě, jen si hlídejte SMS od PPL, abyste neprošvihla doručování.
doplněno 21.07.23 11:39: Až Vám dojde balík, potvrďte i u toho prvního doručení a hlavně napište recenze ke každému kusu, za ty recenze se Vám přičtou body, které uplatníte u dalšího nákupu, budete mít za ně slevu.Je dobré popsat v recenzi kus pravdivě, u oblečení např. napsat zda neprosvítá, nebo to třeba není jak igelit...Jinak můžete u dalšího nákupu zkusit vložit kupon na slevu, např. Anna12 ten by měl být stále platný, je bez limitu na částku nákupu a je na 15% slevu a pokud uplatníte zároveň i obdržené body za recenze, cena dalšího nákupu může být fakt zajímavá
tyny
Dobře.
Takže se bát nemusím že když jsem dala potvrzení o převzetí, že by mi to nepřišlo?
Říkám já sem objednávala poprvý druhý balíček mi přišel dřív jak ten první a u toho prvního sem dala to potvrzení o doručení/převzetí. Páč sem měla za to že přišel ten první.
Dobrá tak snad mi esemeska a balíček přijde .
Andy123 děkuju moc
Takže se bát nemusím že když jsem dala potvrzení o převzetí, že by mi to nepřišlo?
Říkám já sem objednávala poprvý druhý balíček mi přišel dřív jak ten první a u toho prvního sem dala to potvrzení o doručení/převzetí. Páč sem měla za to že přišel ten první.
Dobrá tak snad mi esemeska a balíček přijde .
Andy123 děkuju moc
0x
Ptejte se dodavatele, "snad"na něho máte kontakt, číslo objednávky, ... My nemáme základní údaje pro vyřízení...za vás
Ale, když se tak dívám m.shein.com/...
balíček musí přijít...
doplněno 21.07.23 00:50: Tady zadáte dotaz
m.shein.com/...
doplněno 21.07.23 00:54: Odkaz úplně nesedí, klikněte nahoře vlevo na OBÁLKU
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma Shein
- Shein obchod
- Objednávka na shein
- Vracení zboží na e-shop Shein
- Problém s nakupováním z eshopu SHEIN
- E-shop Shein
- Přeprava zboží - shein.com- zkušenosti
- Shein zásilka
- Shein doručení
- Jaké máte zkušenosti se shein?
- Štítek pro vrácení zboží na SHEIN
- Eshop shein a doba dodání
- Shein doručuje domů nebo jen do boxu?
- Výměna balíčků z shein
- Zaful nebo Shein?
- Shein - storno objednávky, nevyzvednutí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]