Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Psát si za peníze

Od: verca* odpovědí: 15 změna:

Ahoj, mám zlomenou nohu a nemůžu na původní brigádu u koní, tak mě napadlo si přivydělat navlíkáním korálků, ale zatím si ode mě nikdo žádný nekoupil :D, tak mě napadlo, že bych si mohla s někým slušně psát přes net, popovídat si, vyslechnout a když by chtěl, tak by mi mohl zaplatit pár korun, když ne, tak ne. Nevíte, jestli něco takového existuje? Ale opravdu nemyslím nic 18+. Jasně, řeknete si, proč by to někdo dělal, ale třeba si chce i psát a mně by pár korun pomohlo, šetřím si na právě na jízdárnu, koníky. Děkuji za rady. Anebo kdyby napadlo někoho, co se dá dělat z domu a není to neslušné, tak napište. :)

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Jestli jsi pěkná a hodná jako já, tak ti klidně napíšu, pokecáme a pak ti pošlu pár korun. Co třeba dvacku? :)
verca*
hodnocení

Hodná jsem a hezká nevím, to já bych ti fotku neposílala ale. Dvacka je lepší než nic :), ale ty si asi děláš srandu.

Prosím fakt seriózní odpovědi, nemyslím to špatně. To radši napište, že to je blbost a je to.

Já si srandu nedělám, klidně si s tebou napíšu a fotku posílat nechci, nejsem úchyl, ale nevím jestli bych ti za to platil, protože to mi přijde ujetý, pokecat s někým je super, ale platit za to? To to asi nikdo nebude.
verca*
hodnocení

Tak to jsi hodnej, ale já si mám s kým jen tak pokecat. Já hledám spíš alternativu za brigádu, víš? Ty korálky, náramky jsou fajn, ale dnes to asi koupíš všude, tak to nikoho nezajímá a nic jiného mě nenapadá. Napadá tě teda něco jiného? (Slušného.)

Nevím, napiš mi na dicedreams@seznam.cz. Maximálně se mužů zkusit zeptat okolí, ale musela bys něco dělat a ne si psát, nějaká starost o web a menší věci, ale nemohu teď večer zaručit, peníze ti nedá nikdo zadarmo a za psaní určitě ne :-D
pansbonbonem

Jestli nemáš něco smysluplnýho tak jí nevotravuj. Chybí už jen že jí za pokec pošleš pytlík bonbonů...

- Záleží co umíš. Můžeš třeba doučovat (budou chodit za tebou, nebo i online).. Ale obecně práce z domu je většinou nějaká pakárna za málo peněz... A na webu se spíš slezou úchylové než něco rozumnýho *ua*

ppk1

@mettaxa nejdřív slibuješ dvacku, a pak z toho cukaš :) co by tomu řekla tvoje žena, případně zaměstnavatel, kdyby se dozvěděli, že posíláš nezletilé dvacku :)

hodnocení

2x

ypadá to dost úsměvně, Verčo, a ani nevím, jak to myslíš vážně, když tady administrátor smazal i to, co jsi napsala, pro porušení pravidel. Kolik ti je let, a kde bydlíš? Napiš mi vnitřní poštou. Navlékáním korálků nebo lepením obálek a podobně moc nevyděláš a navíc to většinou jsou podvody, tak pozor na to!

verca*
hodnocení

Děkuji, napsala jsem. :)

Napsala jsi, děkuji za důvěru. Odepisuji se zpožděním, teprve v noci jsem se vrátila ze zájezdu. Nemám ti ale jak odepsat, napiš mi na ajka5, zavináč, volny.cz odpovím mailem. Pozdrav do dálky! Ajka

Jenže přišla mi jen přeposlaná zpráva z poradte.cz, nikoliv mail z tvé e-adresy, takže ti nemám kam napsat, jenom zase jen do poradny. Škoda!

ppk1
hodnocení

2x

"hledám spíš alternativu za brigádu, víš?"

ty jsi tak hodná, dokonce ani ty koníci tě neodradili, to ti shodil kůň a zlomila si s nožičku?

Jestli máš telefon, paušál, tak zkus obvolat nějaký charity, že bys chtěla dělat tuto práci a bavit se třeba s důchodcema. dovedu si představit, že by sis mohla povídat s nějakými lidmi po videohovoru. třeba by z toho něco chápeš káplo.

za nějaký písmenkování, tak to se dneska dělá pomocí animátorů na seznamkách, tam si chlapi oblbují jinými chlapy, kteří jsou zaměstnání jako tzv. animátoři. A dopisuji si za peníze.

případně se přihlásit do nějaké takové seznamky a byla bys alespoň jako ženská, ale když to je v obchodních podmínkách popsaný, tak stejně to je oblbnutí to chlap, protože nejseš reálná. Prostě animuješ.

verca*
hodnocení

Ahoj, děkuji za příspěvek. S těmi charitami to zkusím, to jsem vůbec neznala. A to animování nechci ani, já nechci nikomu lhát, víš? Ale děkuji.

hafbaf
hodnocení

0x
Tak jestli setris na koniky a na jizdarnu, tak to koralky asi vazne neklapnou. Mas konicka sahajiciho do milionu, takze ono nez delat tu praci 18+ asi stejne casem prijde... Pokud nemas zazobane rodice..
slovan
Opravdu to tu ještě čte nějaký správce nebo už všichni umřeli?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]