Dobrý den mám spolužačku která se mi líbí asi 2 roky . SME kamarádi v 9 třídě. Já ji to řekl že se mi líbí a ona že o mně takhle nepřemýšlela. A potom SME si psali a ona jednoho dne napsala že to cítí jen jako kamarádství mám ještě nějak bojovat nebo něco?
Zbytečné.Okradete zbytečně o čas sebe,jí a možná i někoho jiného kdo by případně stál o Vás. Navíc hrozí riziko toho co se dost často v těchto případech stavá...,budete ze sebe nějaký čas dělát blbce,nebude to nic levného, pak Vás bude mít za loudila či zoufalce se kterým lze manipulovat dle libosti a nakonec třeba budete ještě pro smích. Zkuste se zamyslet nad tím, jestli Vám za to stojí těch pár případných vycházek po venku.A to nemluvím o tom, že po 9. třídě se vše dost změní.
Ženy se nedokážou "kamarádit" ani mezi sebou, natož s mužem. Každopádně je jisté, že se vysiluješ s nesprávnou ženou. Tahle si tvou pozornost nezaslouží. Víc k tomu není, co dodat.
Nezmysel. Podla stupna mrchovitosti danej slecny a toho, ako bude on otravny, ho bude zneuzivat na rozne cinnosti (pomoc s domacimi ulohami, pozicanie bicykla ...) a randit bude s niekym inym, kto ju fyzicky pritahuje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.