Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat lístky na Springsteena do Mnichova?

Od: anonymak odpovědí: 6 změna:

Čau,

máte někdo zkušenosti s kupováním vstupenek na koncerty světově známých zpěváků? Chci jet na koncert Bruce Springsteena do Mnichova v neděli. Lístek nemám, bylo to totiž vesměs spontánní rozhodnutí. Na takové ty internetové stránky, které zprostředkovávají jejich prodej čtu dosti kontroverzní recenze (předražené vstupenky, neplatné vstupenky, podvody atd.). Je možné koupit třeba od někoho dodatečně na místě? Máte s tím někdo nějaké zkušenosti? Já moc ne. Díky. :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Ano, mám zkušenost s nákupem vstupenek na akce v zahraničí.

Takový nákup se nedá udělat spotánně, protože zahraniční prodejci vstupenek potřebují, abys za vstupenky zaplatil předem a pak ti je pošlou. Takže když objednávám vstupenky na zahraniční vystoupení, tak minimálně s dvoutýdenním předstihem.

Na zprostředkovatelských stránkách najdeš různé nabídky (převážně na koncerty, které jsou už dávno vyprodané) a ještě za přehnané ceny. Tam je to tvoje riziko.

Nákup vstupenky od překupníka na místě je taky velké riziko. On mohl vstupenku několikrát okopírovat a na koncert možná projde pouze ten první se vstupenkou.

A taky když kupuji vstupenky, tak na vstupence někdy je vytisklé jméno majitele, takže se dá těžko prodat. A když si ji při vstupu zkontrolují s tvojí občankou, tak máš po zážitku.

anonymak
hodnocení

Zdravím, no vidíte, tohle je informativní vzkaz, plný cenných rad. Děkuji velice. ;)

kos
hodnocení

0x

A mamka tě pustí samotnýho?

zkus viagogo.com/...

doplněno 20.07.23 11:53:

Nebo Ticketmaster, to by mělo být oficiální ticketmaster.de/...

doplněno 20.07.23 11:54:

Nebo Ticketmaster, to by mělo být oficiální ticketmaster.de/...

anonymak
hodnocení

Co je to za přiblblou poznámku? Já vím, že takové stránky existují, mě jde o to, jestli s tím nemáte někdo konkrétní zkušenost, zejména s tím kupováním či překupováním na místě, jelikož právě zrovna viagogo nemá moc dobré reference. A tak právě zjišťuji prostřednictvím zkušenosti druhých i jiné co nejširší možnosti. Tady se člověk slušně zeptá, protože neví, hned z něj dělají zaostalýho blbečka... Díky teda aspoň za ten ticketmaster.

kos

Na otazku:

Je možné koupit třeba od někoho dodatečně na místě?

Mi jinak reagovat neslo! pochop, my nemáme věšteckou kouli abychom věděli, v kolik hodin tam dojedeš, jestli něco ještě budou mít v kase, anebo budou vexláci postávat před halou. V kombinaci s tvym jmenem prvni co me napadlo, ze jsi decko.

Na viagogo budou podvody asi jako jinde na aukcich nebo bazarech, chce to cist reference prodejcu... pochop... viagogo asi si taky hlida kredit a nebude tolerovat scamy

anonymak
hodnocení

Já to myslel obecně, jestli je tady někdo zkušenej už něco podobnýho neřešil opakovaně, nějaký tipy, já nevim. Nemyslel jsem tuhle konkrétní situaci. To je mi jasný, že nikdo nemůže předem vědět, jak to tam vypadá ..."V kombinaci s mým jménem atd." - na to snad radši už nebudu ani reagovat. Pardon, že jsem si vůbec tady dovolil obtěžovat, šlo to z Vaší strany napsat i normálně ve vší slušnosti. To zase pochopte Vy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]