Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
vzhledem k nastalé situaci v nynějším bydlení sháním od srpna místo. Znáte, prosím, někdo v Praze nějakou ubytovnu, kde by měli volno? Zkoušela jsem psát a volat. Někdo neodpovídá, někde mají plno celoročně a pro jednu ubytovnu byl první srpen moc daleko na to, aby mi řekli, zda volno mít budou. Zkouším i spolubydlení, ale je bohužel velká "tlačenka". Děkuji předem za odpovědi.
Ještě jsi do toho zapomněl dodat,že to vřele doporučuje neviditelný bůh.
Už jsi byl v Praze ponižován,znechucen nebo dokonce přepaden? Já teda ještě ne.Ani nikde jindeA to jsem šel i v Brně v noci po Cejlu a Bratislavské.Na Stodolní v Ostravě taky ne.Ani v Egyptě v ,,nuzácké,, čtvrti.
Akorát píšeš hlouposti.
Jestli jsi frajer,tak napiš kde můžu být ponižován/znechucen/přepaden levněji.Rád se tam vypravím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.