Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Volné ubytování v Praze

Od: nickname odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

vzhledem k nastalé situaci v nynějším bydlení sháním od srpna místo. Znáte, prosím, někdo v Praze nějakou ubytovnu, kde by měli volno? Zkoušela jsem psát a volat. Někdo neodpovídá, někde mají plno celoročně a pro jednu ubytovnu byl první srpen moc daleko na to, aby mi řekli, zda volno mít budou. Zkouším i spolubydlení, ale je bohužel velká "tlačenka". Děkuji předem za odpovědi.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

slovan
hodnocení

1x
Vřele doporučuji se Praze vyhýbat obloukem.
Jsou i jiná města v ČR kde lze být ponižován(a), znechucen(a) nebo přepaden(a).
A to i mnohem levněji...
slovan

Ještě jsi do toho zapomněl dodat,že to vřele doporučuje neviditelný bůh.

Už jsi byl v Praze ponižován,znechucen nebo dokonce přepaden? Já teda ještě ne.Ani nikde jindeA to jsem šel i v Brně v noci po Cejlu a Bratislavské.Na Stodolní v Ostravě taky ne.Ani v Egyptě v ,,nuzácké,, čtvrti.

Akorát píšeš hlouposti.

Jestli jsi frajer,tak napiš kde můžu být ponižován/znechucen/přepaden levněji.Rád se tam vypravím.

ubytovny
hodnocení

1x

Tyhle odkazy mám v záložkách, ale nemám je vyzkoušené (můžete sem napsat hodnocení):

ubytovnapraha.wordpress.c/...

ubytovny-praha.net/...

ubytovny-v-praze.cz/...

Tady můžete zadat inzerát na privátní ubytování:

spolu-jizda.webnode.cz/...

nickname

hodnocení

0x

Proč zrovna Praha? Jsou i jiná města, kde je práce, dokonce i s ubytováním. Mnohel levnějším než v Praze.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]