Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kotník po operaci

Od: tomik® odpovědí: 2 změna:

zdravím v prosici 2022 jsem měl operovanej kotník v lednu 2023 mi vyndali šrouby a začal jsem s rehabilitacemi ...teď v červenci musím konstovat, že mi noha pořád otýká a nedovolí mi běh ...jinak chodit můžu, plavu ,ujdu třeba 15km v klidu ..ale furt to není ono..má někdo radu co dělat za sport nebo jak si dát nohu úplně do pořádku...u doktora jsem byl a že mám bejt trpěělivej...každá rada dobrá díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já bych zkusil rehabilitaci lehkou cyklistikou...

Před 5 lety jsem si kotník "jen" zvrtnul při tenisu a občas ho cítím i teď..

hafbaf
hodnocení

0x
Tak ja mela pred 12. Lety jeden kotnik zhmozdeny, druhy zlomeny. Jeste ted mne obcas poboliva. Behat muzu tak do 10 km max. Zadne sprinty. Vy mate srouby a necely rok po OP. Bylo by lepsi se setrit. Sice Vas vubec neznam, ale doporucila bych jeste alespon rok nebehat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]