Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak ji vymazat z hlavy

Od: vojta odpovědí: 6 změna:
Dobrý den líbila se mi asi 4 roky jedna holka. Ona ale řekla jenom kamarádi a mě to hrozně zklamalo. 2 dny jsem se s tím vyrovnával a další týden už to bylo v pohodě, ale teď se mi to zase vrací a nevím jak na to mám zapomenout.
Vojta 16let

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x
Dobrý den, v tomto věku se takové myšlenky na ex nejlépe zapuzuji myšlenkou na novou slečnu. Jsou prázdniny, tak u vody, na kole, na výletě - tam se rozhlédněte po ještě lepší dívce. Zdravím!

hodnocení

3x

Pokud to byla první platonická láska, i když neopětovaná, tak ta v hlavě zůstane už napořád...

Ale čas vše zahojí a zas přijde nová láska, chce to jen čas...

hodnocení

1x

Týden? Mně se podobné myšlenky vrací už nějakých 45 let. Občas se mi o ní zdá. Dotyčná před 8 lety zemřela :(.

A to jsem od té doby měl 1 manželku, 2 dcery, 1 milenku a mám 1 přítelkyni.

slovan
hodnocení

1x
To půjde samo, věř mi. Během života, a byl už celkem dlouhý, jsem se postupně a opravdově zabouchl, hrubým odhadem ( protože se mi to teď nechce přesně počítat ), asi do deseti holek nebo žen. Pokaždé jsem byl z jejího divného, odmítavého, někdy i podlého, chování ke mě rozhozený, ale pokaždé to časem přešlo a dnes jsem upřímně rád, že s těmi trubkami nejsem.
Tedy, kromě jedné, která se od těch ostatních velmi lišila, ale tu jsem potkal až v pětadvaceti a po roce duševního "oťukávání" se s ní oženil. A s tou jsem pořád :)

ltz
hodnocení

0x
Okamžitě ji vymazat z hlavy, to prostě nejde. Na to člověk v sobě nemá schopnosti. Ale buď se myšlenky vytráceji z hlavy časem, nebo když poznáte jinou, která vás zaujme a ta předešlá vám najednou bude připadat jako už jenom taková šeď.

hodnocení

0x

Tahle myšlenka se ti bude vracet celý život. Já to mám cca 50 let a můj bratr ccam 55 let. *alene* Někde zasunutou do paměti mám vzpomínku na půvabnou povídku, kdy hlavní hrdina, po několika desetiletích dívku, na kterou myslel, zahlédl přes bazén. Zastavil se mu dech a jako přitahován magnetem se za ni vydal. Stále to byla ona! Až když úřišel úplně k ní, byla to jeho žena. *alene* Paměť a emoce si s námi hrají

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]