Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bon prix výměna zboží za větší číslo

Od: teplikova odpovědí: 2 změna:

Dobrý den. Jsem zákaznice u Bonprixu několik let. Vždy spokojenost. Mám dotaz. Dostala jsem zboží (4 položky) vše ok jen ten župan potřebuji vyměnit z 52/54 na 54/56. Nikde nemohu najít kam Vám mám zavolat či poslat mailík. s dotazem. Děkuji.položka župan -froté župan z organické bavlny za 599,-Kč, položka 91912195 , potřebuji změnit za větší velikost 56/58..S ostatními položkami jsem velmi spokojená a vracet je nechci. Musím vracet všechny 4 položky a nebo stačí jen ten župan?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Dobrý den, tady vám Bonprix neodpoví. Taky od nich občas něco kupuji. Určitě nebudete vracet všechny položky, ale jen ten župan. Pokud to chcete řešit výměnou, musíte jim zkusit zavolat, ale koukám, že už tam telefon nemají, tak napsat: bonprix.cz/...

Spíš se to řeší tak, že si objednáte jinou velikost, kterou zaplatíte a za tu vrácenou položku vám vrátí peníze.

Mám telefon uložený 597 797 100, funguje.

futra
hodnocení

5x

V balíčku máte tiskopis na vrácení ,tak ho vyplňte a odešlete na tu adresu co tam je napsaná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]