Zdravím, poslední dobou přemýšlím nad svým zivotem a rozmyslim se, jakým smerem se ubírat. Je mi čerstve 23 let. Cely život se venuju bojovým sportům, momentálně mma. Dělám to už asi 7-8 let na amatérské úrovni, abych si případně nepokazil profi rekord. Takže jen trenuju a zapasim zadarmo, do toho chodím do práce, abych se uzivil. V mma kvůli práci je to takové 80 na 20. Baví mě to, vyhravam, ale občas nějaká depka je a nějaká prohra přijde. Peněz moc nemám, ale pokryju si veškeré náklady a tak nějak v dnešní době prezivam. Moji situaci jsem Vám popsal.. Teď mě zajímá Vás konkrétní názor na moji situaci, jestli se vydat cestou bojovníka, dat do toho vše a zkusit třeba do 2 let přejít do profi a začít se tím zivit, atd. Nebo se na to vše vykašlat, protože je tam hodně věci, kdy se muže stát, ze neuspěju? Nebo proste zkusit vydělat prachy? Vím, ze jsem v tomto sportu dobry, dost dobry. Ale mám zároveň pochybnosti, abych neztratil třeba teď 5-10 let zapasenim a pak nic z toho. Když bych se teď zaměřil na peníze, na kariéru, tak bych za těch 5-10 let mohl byt i finančně jinde.. vážně nevím. Napište mi prosím Vás názor na moji situaci, co byste dělali, pokud se dokážete vzít do mě situace. Díky a preju hezkej, úspěšněj den
Mám v rodině několik sportovců na republikové úrovni. Všem klademe na srdce, že je třeba mít svou "civilní" profesi. Svoji jistotu. Pokud ho vyřadí zranění, nemoc, ale i věk, tak může zůstat u svého sportu jako trenér, rozhodčí, fyzioterapeut. Ale hlavně může svůj sport provozovat v rámci svých limitů rekreačně. Vy můžete uplatnit svoje dovednosti v některých profesích třeba i na přivýdělek. K mému otci kdysi chodili ligoví hokejisti na doučování, protože pochopili, že potřebují maturitu...
Je to ted moderni,ale já to za sport nepovažuji,je to mrzačení lidí,krev...a to je pro nějaké diváky lákavé.Je to také omezené věkem,i třeba zraněním ze zápasu a co pak.Na vašem místě bych se věnovala kariéře v práci.A sportovat jinak.A vaše znalosti třeba i využít brigádně jako sekuriták.
vojtano
Kariéru myslím úplně v jiném oboru, tak nějak na sebe dělám pneuservis, ldyz mám čas. Jinak sekuritaka v nočním klubu jsem dělal půl roku a už nikdy víc. Takže proste kariéra a prachy… Díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.