Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PČR- trestný čin a informace?

Od: janf odpovědí: 3 změna:
Dobrý den 2022 se stal trestný čin vyšetřováno až do 2022 kdy se rozhodlo "odloženo" ihned podáno odvolání proti rozhodnutí hned leden 2023 KSZ (Krajské státní zastupitelství) vydalo rozhodnutí že se musí projednat X bodů že nelze odložit a nelze proti rozhodnutí KSZ podat odvolání. Vyšetřuje se znova. Volat poslední osobě která to vyšetřovala nebo KSZ abych zjistil nějaké informace? Jsem v tomto poškozený, dosud mě nikdo nekontaktoval. Případně je možné poslat i datovou schránkou? Komu odeslat? Jak formulovat zprávu? Mám označení spisu, celý spis i jména kdo to vyšetřoval.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

slovan
hodnocení

0x

V normální zemi a době by to KSZ mělo samo poslat Policii k obnovení a novému prošetření. Ty nikam volat nemusíš.

Už to je s podivem, že se na to KSZ bylo vůbec milostivě podívalo a konstatovalo něco jiného, než Policie.

Pokud ti jde o nahlédnutí do spisu, tak to jako účastník řízení můžeš. Teoreticky by mělo stačit, když se stavíš na oddělení, které to řeší a prokážeš se dokladem totožnosti.

Když tě vypoklonkujou, tak jim to pošli písemně, doporučeně ( nebo přes datovku ), že se staviš v nějaký den a hodinu a budeš chtít nahlédnout do spisu.

janf
hodnocení

@slovan ano vždyt KSZ vydalo rozhodnutí že se musí X dalších bodů projednat a poukázala na chyby a nedostatky a toto odvolání uzavřela s tím že se nařizují nějaké ty body a není proti tomu možné odvolání (proti stížnosti na vydané rozhodnutí o ukončení trestného činu) . Nevím ale jestli to vrátili na obvod nebo zpět komisaři (někdo vyšší nějaký mgr. atd) nebo jestli stačí at mě přepojí na obvod já řeknu číslo spisu a oni mě někomu přepojí? první to měl na normálním oddělení klasický vyšetřovatel/policista prováděl výslechy a sbíral důkazy a listiny a poté to předal někomu výše kdo asi o tom rozhoduje jestli někoho obviní a nevím co ještě.

janf
hodnocení

@slovan asi zkusím zavolat jelikož je to 40km a nemám auto a ani nevím kdy tam bude a nebude ten kdo to jako první vyšetřoval. a bud mi řeknou počkejte si přes telefon vám nic neřekneme nebo přijdte tehdy a tehdy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]