Nejste přihlášen/a.
V normální zemi a době by to KSZ mělo samo poslat Policii k obnovení a novému prošetření. Ty nikam volat nemusíš.
Už to je s podivem, že se na to KSZ bylo vůbec milostivě podívalo a konstatovalo něco jiného, než Policie.
Pokud ti jde o nahlédnutí do spisu, tak to jako účastník řízení můžeš. Teoreticky by mělo stačit, když se stavíš na oddělení, které to řeší a prokážeš se dokladem totožnosti.
Když tě vypoklonkujou, tak jim to pošli písemně, doporučeně ( nebo přes datovku ), že se staviš v nějaký den a hodinu a budeš chtít nahlédnout do spisu.
@slovan ano vždyt KSZ vydalo rozhodnutí že se musí X dalších bodů projednat a poukázala na chyby a nedostatky a toto odvolání uzavřela s tím že se nařizují nějaké ty body a není proti tomu možné odvolání (proti stížnosti na vydané rozhodnutí o ukončení trestného činu) . Nevím ale jestli to vrátili na obvod nebo zpět komisaři (někdo vyšší nějaký mgr. atd) nebo jestli stačí at mě přepojí na obvod já řeknu číslo spisu a oni mě někomu přepojí? první to měl na normálním oddělení klasický vyšetřovatel/policista prováděl výslechy a sbíral důkazy a listiny a poté to předal někomu výše kdo asi o tom rozhoduje jestli někoho obviní a nevím co ještě.
@slovan asi zkusím zavolat jelikož je to 40km a nemám auto a ani nevím kdy tam bude a nebude ten kdo to jako první vyšetřoval. a bud mi řeknou počkejte si přes telefon vám nic neřekneme nebo přijdte tehdy a tehdy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.