Nejste přihlášen/a.
Zdravím, hledám pomoc, jsem delší dobu doma a už si nevím rady, začalo to jako motání hlavy ( dostala jsem antidepresiva), ale bohužel to není tím, ale očima, jednoduše hledám očního, který mi dokáže změřit zrak i doma, děkuji
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
ben®
9x
doplněno 18.07.23 10:03: Mimochodem, ten psychiatr Vám antidepresiva napsal jak, resp. bez vyšetření ve své ordinaci? Praktik ani psycholog je napsat nemohli a v lékárně je volně nekoupíte. Ozvete se ještě nebo už budete projevovat jen zdvořilý nezájem?
tonka
4x
Žádný oční lékař vás v domácím prostředí vyšetřit nedokáže a zcela jistě žádný tuto službu neposkytuje. To je stejné, jako chtít doma zubaře. Ale především pacient nerozhoduje o tom, jaké vyšetření právě potřebuje. Takže ideálně požádejte svého praktického lékaře o pomoc a proberte s ním svoje potíže.
Točení hlavy - závratě způsobuje často potíž s krční páteří. A klidně i stres. Svaly jsou napjaté, trvale v tenzi. Možná místo očního lékaře je na místě zkušený neurolog, který vás odborně vyšetří.
Točení hlavy - závratě způsobuje často potíž s krční páteří. A klidně i stres. Svaly jsou napjaté, trvale v tenzi. Možná místo očního lékaře je na místě zkušený neurolog, který vás odborně vyšetří.
0x
Mobilní vyšetření zraku provozoval optikdodomu.cz
optikdodomu.cz/...
Ovšem ve vešem případě a stavu by to stejně nebylo vhodné, vůbec nemusí jít jen o problém s dioptriemi, návštěvu u očního lékaře si budete muset zajistit.
optikdodomu.cz/...
Ovšem ve vešem případě a stavu by to stejně nebylo vhodné, vůbec nemusí jít jen o problém s dioptriemi, návštěvu u očního lékaře si budete muset zajistit.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]