Nejste přihlášen/a.
vím, že řeším asi blbost ale opravdu mě to trápí.
Kamarádka se se mnou přestala bavit kvůli dle mě ne tak vážné věci abych se urazila a přestala být kamarádka.
Jde o to, že jsme měli jet na zájezd v srpnu vše rezervoval atd. a chtěla se domluvit pak někdy osobně a navrhla sobotu, že ji volala ta paní z ubytování. Tak jsem se jí jen slušně zeptala co chtěla a jestli je to důležité, že v sobotu mám toho moct a sejít se nemůžu a omluvila se, nestíhám to, maximálně až pozdě večer. Odpověď co chtěla ta paní jsem nedostala a ještě stresy že nebude platit za zrušení zájezdu, přitom nikdo neřekl že nejede a ona że to ruší, když nemám hodinu čas Tak jsem jí řekla že to vezmu na sebe a že klidně to objednám na sebe a že mohla říct že chce zálohu poslala bych ji peníze, jelo by se až za cca měsíc, ale že v sobotu to nestíhám,jsem v práci, pak mám už týden plánovanou návštěvu, cesta k ní a zpět trvá celkem dvě hodiny, navíc jsem těhotná tak jsem pomalejší a nestihsm to ani kdybych se rozkrajela.Tak mi jen napsala že už nejsme kamarádky a konec. Opravdu nevím co jsem udělala špatně.Podotykam, že málokdy něco zruším. Jen mi to tentokrát nevyšlo vyhovět všem. Nevím co jí trápí a proč hned tak po mě vyjela a byla hned zla.
1x
Vypadá to, že se sešly dvě povahy, kterým hned hoří koudel u zadku. Vysoké sebevědémí a naprostá neschopnost vyřešit banální záležitost. Z popisu nevyplývá, proč byste se měly kvůli nějaké rezervaci scházet a z jakého důvodu řešíte běžnou věc tak konfliktně a emotivně. Chlapcům se doporučovalo omývání přirození vlažnou vodou a použití froté ručníku. Doporučení dívkám ve filmu nebylo.
s tím souhlasím![]()
To bude zajímavý jak vyjde s tátou svuýho dítěte, když se nedohodne na rezervaci pokoje s kámoškou
Možná by jim ty hlavy zchladly. Příště si začnou trhat vlasy...
0x
Celou odpovědnost chtěla vzít na sebe ona, aby Ti ulehčila. A ty jsi ji prostě vrazila nůž do zad, s opovržení. Stačilo věnovat trochu času, abyste se domluvily.
Netrap se tím, čas tyto hluboké rány v srdci tvé teď už bývalé kamarádky zahojí, pak třeba za pár let ti odpustí a budete opět kamarádky.
Nestresuj se, pokud jsi těhotná a nejedná se o psychologický trik na lidi z Tvého okolí.
"Chci se sejít v sobotu. Jestli se ti to nehodí protože už máš něco domluvenýho, tak už nejsi moje kamarádka." Bobane to je opravdu "nůž do zad" Ty by sis určitě vzal v práci neplacený volno, domluvenou návštěvu zrušil a jel ty dvě hodiny pokecat o ubytování... ![]()
Ta buď byla ožralá, nebo to vůbec není kamarádka, takže není vůbec ždná škoda že přestala komunikovat. Jel bych sám příp. s někým jiným nebo to stornoval. S ní bych nejel, s citovým vyděračem na dovolenou ani za zlatý prase.
0x
Z dotazu vůbec není jasné, jestli jste byly domluvené na nějaké schůzce, kterou ty jsi nedodržela, nebo se z nich chtěla omluvit?
0x
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.