Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
to, že psi u celní správy a celkově u policie dokáží vyčmuchat kdejaké drogy, tabák či alkohol všichni samozřejmě víme. Doba ale jde dál, a tak mě zajímá, zda dnes už trénují policejní psy například na nikotinové sáčky či e-liquidy do elektronických cigaret? Přece jenom, to je taky zboží, které by se z ciziny dalo pašovat, ne? Je to celkem ujetá představa, ale jako jo :D
Co si o tom myslíte?
To zrovna ne :D Jsem nekuřák, ale vzhledem právě k tomu zdanění a diskuzích na internetu mě to fakt zajímá.
Tak pokud naučím reagovat psa na určitý pach, tak počítám že e-liquid a sáčky pozná.
Pokud se jedná o to zdanění, ...jako vaper se nebudu zde raději vyjadřovat, bo sem hned zablokován a diskuse smazána (nemám slušných slov)
Jinak, už hledám cestičky v Polsku
To není jen tabáková lobby, státu utíka na e-cigaretách, cca... 1miliarda měsíčně.
To nepočítám nezdaněný tabák a cigarety(Polsko)
Jo největší tabákové fi. taky začínají prodávat e.cigarety (nemyslím zahřívaný tabák) Jednorázovky.
Holt, někde se musí zahojit
jenže akcionář pane není živ z daní, Ale z výnosu tabákového koncernu, a tento vyplácí téměř veškerý vydělaný zisk svým akcionářům, proto je to tak dobrý byznys, vlastnit podniky vyrábějící kuřivo.
Čím jste se živil, když jste ještě pracoval, pokud jste vůbec pracoval? To je věru mrzuté, že živíte polský stát A ještě vám u toho teplo na srdci
Tak tohle jsem opravdu nepochopil. No leda že si pěstuje na zahrádce sám tabák ) Jinak jste asi hodně mimo oba dva.
Jen tak mimochodem, tabákové firmy vyplácejí konstantně za posledních 60 let nejvyšší DIVI vůbec
Říká se, že kdyby warren Buffett investoval do tabákových firem a ne do toho do čeho investoval, tak by měl dneska mnohonásobně větší kapitál
Ale ten materiál někdo vyrábí a prodává ne?
tak řekni, kdo ho vyrábí, snad si tu sračku nekupuješ od Číňanů
iqos Patří pod Filip morris
Já si myslím že se ptáš na špatným místě. Zajdi za celníkama a poptej se tam. Odpověď bude určitě fundovaná..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.