Nejste přihlášen/a.
Moderátor Čech z Milionáře,někdo říká,že byl měkkej na soutěžící,já slyšel/at je mu nebe lehké/že prý byl domluvený s některými soutěžicími,že jim za půlku výhry bude radit,pak se s některým nepohodl a ten ho naprášil,v některých dílech je vidět,jak si přejíždí prsty o nos,prý to bylo ono.
Údajně: moderátor Vladimír Čech, už byl na obrazovce příliš dlouho.A navíc se jeho styl už šéfům televize nelíbil - choval se totiž vůči soutěžícím příliš krotce a vstřícně. Tyto důvody potvrdil jak Čech, tak důvěryhodný zdroj. "Problém je skutečně ve stylu jeho moderování. Byl k soutěžícím příliš mírný,"řekl důvěryhodný zdroj blízký televizi.
Vladimír Čech deníku Blesk v pondělí sdělil, že o připomínkách šéfů věděl. "Průběžně jsem dostával připomínky, že bych měl být víc mrazivý a na lidi ostřejší, ale když jsem to zkusil, začali vypadávat už na deseti tisících,"řekl moderátor.
Hvězdou v televizi nebývá člověk na doživotí. Tváře se v pořadech musí čas od času střídat, aby se divákovi neokoukaly,"podotýká zdroj z Novy.
Zdroj: idnes.cz/...
Zřejmě si to pletet se souěží " Tutovka" z roku 1992. Tam skutečně k podvodům docházelo, ale nemohl za to moderátor (Přemek Podlaha), ale jeden z ajťáků, který "drobně"poupravil SW programu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.