Zdravim vás,ne není. Bere se to stejně jak když policista nemusí být připoután ve služebním voze. A zároveň se toto učí při jízdě zručnosti policie ČR. Myslím že se to nazývá manevr pro rozšíření. Určitě tak nejel dlouho,myslím že na jízdě zručnosti se to trénuje nad 60km/200m.. Hezký den
Motorka, když je rozjetá a platí to i jízdního kola, dokáže jet rovně a bez pádu. Jemným náklonem se dá udělat i malý oblouk. Je příjemné vědět, že to všichni takhle dobře zvládli a transplantát byl včas dopraven do nemocnice. Díky všem.
Dobrý den, trestné to není, snad nebezpečné, ale zkušený motorkář to zvládne. Pan policista se předvádí a zkouší si legendární scénu z filmu Titanic . Zdravím!
No jasně, předvádí se, nemá co jiného na práci . Ta sanitka za ním se srdcem k transplantaci by tu dálnici asi přeskočila. A další to ještě obodují, ach jo...
ajvn - už je Vám po tomto blitku lépe? Neznáte význam umístění žluté smějící se tvářičky v psaném textu? Píšete takový závistivý hnus i pod jiné příspěvky nebo si to na jiné zdejší rádce netroufate? Modré hodnocení uděluje autor dotazu a má právo hodnotit dle svého uvážení, tak se vzpamatujte.
ben - tak toho vašeho smajlíka jsem fakt nepobral. Pokud byste tam dal tohoto , tak je to zcela jasné. Ten váš je dvojsmyslný, aspoň podle mě. Pokud se vás to dotklo, omlouvám se, ale žádný výblitek tam z mé strany nevidím, jen pouhé konstatování.
Policie si může dělat co chce, aby vás za takový dotaz pak nezavřela. Jenže z autoškoly takový pokyn neznám, měla bych znát průjezd křižovatkou kterou řídí policie, to znám, pak bych měla znát když mě policie zastavuje buďto když je venku z auta nebo když je v autě. Ale tohle snad ani není žádný oficiální postup. Měl jet autem s těma jejich naraznikama a dělat uličku tím.
Nechápu, proč by měl být pokyn policisty platný jen tehdy, když se o něm píše. Co třeba slovní pokyny? Podle vás musí použít jen vyjmenovaná slova? Co si vymýšlíte za píkoviny?
Ne, nestačilo by, kdyby jeli jen autem. Jak jste si jistě všimla, někteří řidiči stáli tak, že by tam auto neprojelo. Proto bylo vhodné, aby tam s náskokem přijeli na motorkách a zjednali pořádek.
Při diskuzi s vámi ovšem začínám chápat, že někteří řidiči to pravděpodobně nepobírají...
jaj*
To je jakoby jen tak z ničeho nic dali na semafor fialovou barvu. Nikde se o fialové nepíše co znamená a pak po několika pokutách by se někdo náhodou dozvěděl co ta fialová vlastně znamená. Tohle je to stejný. Nebo kdyby policajt uprostřed křižovatky začal skákat, taky o ničem takovým nevím, přišla by pokuta a pak bych se dozvěděla že jsem měla vypnout motor, pak nastartovat a za 5 sekund jet. Je jasný že kdyby jela sanitka tak ji pustím. To by neudělal jen kretén.
Minule se policie na webu chlubila, jak asistovaly do porodnice. Tady ale moc nechápu, proč vozidlo s právem přednosti jízdy musela doprovodit policie.
nicméně, marketingové oddělení policie se rádo chlubí poslední dobou. Je dobré se vrátit na zem a uvědomit si, čemu policie slouží.
A já když pojedu po zadním ním, tak mi policie dá pokutu za nezvládnutí řízení )
Kdyby to spechalo, tak by pouzili vrtulniku. Policie vam rekne, ze neni od toho, aby resila obcanske veci, ale porody a prevozy materialu klidne resi, mozna jen kdyz se u toho muze natocit a pak si udelat Piar? Samozrejme taky kluci se chteji projet
Ps: jde mi o zdurazneni faktu, ze s objektivem veci chodi vyrazne jinak.
Ne, nestačilo by, kdyby jeli jen autem. Jak jste si jistě všimla, někteří řidiči stáli tak, že by tam auto neprojelo. Proto bylo vhodné, aby tam s náskokem přijeli na motorkách a sjednali pořádek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.