Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odpovědět na ,,pac a pusu?

Od: ver odpovědí: 9 změna:
Dobrý den, chtěla bych se vás tu zeptat jak by jste odpověděli, když vám někdo na rozloučenou řekne nebo napíše ,,pac a pusu".
Protože to od kamaráda čtu poslední dobou dost často a je mi takové blbé na to nijak nereagovat, ale zároveň nevím jak zareagovat. Nějaké nápady?
Předem děkuji za odpověď

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

8x

Jak byste odpověděli? Nijak. Na to se neodpovídá. Každý může ukončit dopis jak chce. Jeden čas letělo Čágobelo, nebo Se soudružským pozdravem... Tak mu taky něco napiš. Třeba Měj se a směj se!

rev
hodnocení

7x

Zalezi, zda s nim chces soulozit nebo ne. Podle toho musis odpovidat na signaly.

ltz
hodnocení

3x
Asi chtěl, aby to vyznělo vtipně. Tak na takový pozdrav mu také napište: Ahoj. Haf, haf.

sarinkaa
hodnocení

1x
To je z Gossip girl serialu -- pac a pusu -- xoxo gossip girl

olinl
hodnocení

1x

Tohle už se říkalo někdy kolem roku 1985(n.letopočtu) -pac a pusu na čumáček, posílá ti tvůj miláček..

liska5

To bude mnohem starší. Pac a pusu mi psala babička v r.1962. Určitě to používala dávno před tím.

host

I ještě dřív se říkalo Pac a pusu bez rámusu a podobné vtipné říkanky. Například děti psaly rodičům z prázdniny Prachy došly, nové pošli, i když to nemyslely vážně, byla to legrace.

ben®
hodnocení

1x
Dobrý den, stačí v závěru textu napsat jen obráceně: "Pusu a pac.", aby chlapec viděl, že jste si toho všimla a vtipně zareagovala. Zdravím!

jaj*
hodnocení

0x
Kdyby mi to někdo řekl tak to je jasný, kdyby napsal do chatu tak mu pošlu emoji kdyby to bylo v dopise tak bych na to nereagovala.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]