Nejste přihlášen/a.
Prosimtě, neptej se tady. Můžeme ti dát rady, ale především bys to měla řešit s lékařem. Divil bych se, že ti řekl, že si betablokátory můžeš brát, jak ty uznáš za vhodné! Jsi ještě mladá žabka, snaž se dodržovat i pravidelnost braní léků.
Kouříš? Já když jsem přestal, začal jsem nabírat . Psychicky jsem byl na tom stejně. Bral SSRI na vychytávání serotoninu.
Psychika se upravila cca po 3 letech. I když jsem bral psychofarmaka začal jsem omezovat příjem potravy a to pomalu
a shodil jsem 25 kg. Mezitím mi byla diagnostikována fibrilace síní, takže se nasadily léky, včetně betablokátoru a na vysoký tlak. Ještě beru na ředění krve a věř , že přibírání po těchto lécích není! Je třeba se kousnout a začít s dietou, pít 2,5-3l
vody a uvidíš , že váha půjde dolů. K srdíčku bych doporučil, abysis řekla svému PL, aby tě poslal na kardioambulanci.
Tam tě vyšetří a uvidíš!
Čím víc vám srdce mlátí, tím budete hubenější, protože srdeční činnost si bere kalorie jako každý sval.
Nechte srdce mlátit - budete hubnout
Prostě hubnete takhle. Bez pocení není hubnutí.
Akorát byste měla bumbnit vodu - jinak se to může někde zadřít.
Kojenci maj normálně 130 za minutu, žádné poškození nehrozí.
To není tak úplně pravda. Pak už nestíhá přečerpávat a unaví se. Dlouhodobě se sval poškozuje.
I svaly nohou regenerují po tréningu. Nemůže mít trvale tachy!
Srdce kojence je 6x menší a i hodnoty diastolického a systolického tlaku jsou menší (optimum 80/40).
Proto jim srdce tepe rychleji.
Dospělý člověk nemůže mít trvale tep kojence při krevním tlaku 120/80.
Kojenec měří půl metru, ale dospělá osoba klidně 170cm.
Navíc ruce a nohy kojence nejsou v poměru s tělem, jako u dospělého člověka.
Nelze srovnávat novorozence a dospělou osobu.
Jsi ...?
Znám to.Takhle se mi na můj dotaz dušoval psychiatr (a přesvědčoval mě dost vehementně), že po ZOLOFTu se určitě na 100% netloustne, Ale jakmile mi ho zvedl na 150mg, za rok jsem měla 25 kg nahoře. Teď dřu a snažím se to zhubnout, i když vlastně po výměně za jiné AD, to jde dolů docela dobře
Nechybí vám minerály Mg, Ca, Fe,...? Zejména hořčík?! V potravinách se vyskytují spolu, proto jsou vhodnější, neboť se vzájemně podporují při vstřebávání - Ideální je melasa /lžíci denně/, klíčky, ořechy, mák, oleje zastudena lisované..Léky, HA, diety, stresy, alkohol i ta tělesné námaha nám minerály značně ubírají. Je dobré i přidat E vitamín/ ten nalačno/, B2 a B6 a Céčko. Taky raději v ovoci a zelenině. Ano, ony potraviny mají kalorie, ale ke zdraví jsou nutné! Jinak zhubnete a zároveň budete často nemocná.
Ona neuvádí alkohol, to já k tomu event. nedostatku hořčíku, aby byla odpověď ucelená. Nějak brzo lidé sahají po antidepresivech...
Špatná generace...
Následek vedleších účinků antidepresiv je pak léčba dalších orgánů...
Ale může si myslet jak pansvačinka, že vysadí betablokátory a nechá srdce dlouhodobě v tachykardii. Možná zhubne, ale nedožije se 50ky a nevydrží ani to vedro natož práci.
Pokud už Mg z lékárny, tak na předpis Magnosolv. Je ve vhodné vazbě. Pak si sáček rozdělit na dvě dávky. ...U těch hořčíků z drogerie není jasné, kolik toho obsahují a kolik si tělo vezme...Pak ještě štítná žláza je ve hře.
Proto ti napsal betablokátory.
Nejlepší srdce je u sportovců s pomalejší frekvencí, ale velkým výdejem. Netrénované srdce ten výdej dohání frekvencí, která ho zanedlouho vyčerpá.
Jste nikdy v tělocviku neběhali 1500m?
Ti, kteří sportovali a hráli fotbal doběhli s dobrým časem a netrénovaní to s těží dali nebo zbytek závodu šli místo běhu.
O tom to je.
Doktor málo kdy řeší s pacienty detaily, když tomu stejně nerozumí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.