Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
mám dotaz, jsem od 1.4. na sdíleném místě (na 4 hod.) a od pondělka 17.7. mám 3 týdny dovolenou. Chtěl bych dát do konce července výpověď, aby mi práce skončila na konci září po dvouměsíční výpovědní lhůtě.
Problém, je v tom, že výpověď chci dát až před koncem července, ale asi nemám nárok na ty 3 týdny dovolené. Co mi s tím vyvedou? Budou mě nutit zůstat déle, nebo mi to hodí jako neplacenou dovku, nebo ..?
Díky za radu.
V poslední výplatě Vám bude náhrada za přečerpanou dovolenou sražena. Je to asi jediná srážka, kdy se nevyžaduje souhlas zaměstnance, protože se sráží v souladu se zákoníkem práce, konkrétně § 222 odst. 4:
Zaměstnanec je povinen vrátit vyplacenou náhradu mzdy nebo platu za dovolenou nebo její část, na niž ztratil právo, popřípadě na niž mu právo nevzniklo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.