Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak jí kontaktovat nebo navštívit

Od: adroucek odpovědí: 4 změna:

Krásný slunečný den přeji, chtěl bych se zeptat tady profesionálů :D.

Jsem stále mladý pubertuální kluk, co se dokáže stále zamilovat do herečky.

Už nějakou dobu mám hodně v oblibě herečku Jennu Ortegu, a musím uznat že je strašně ve filmech a seriálech skvělá.

A jak jsem říkal, jak jí sleduji strašně dlouho, tak mě čím dále více nutí jí nějak kontaktovat, nebo nějak jí osobně potkat.

Ale jsem docela hloupý, a nevím vlastně jak toto všechno udělat. Je tu prosím vás někdo, kdo by poradil?

Děkuji moc

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Rada je jednoduchá. Obdivujte jí ve filmech a seriálech, klidně si o ní třeba nechte zdát. A kdyby se Vám náhodou nějak povedlo dostat do její blízkosti, můžete třeba požádat o podepsanou fotku. Ale to je tak všechno. Na bližší osobní kontakt zapomeťe. Ona o Vás určitě zájem mít nebude a pokud byste byl příliš vlezlý, postará se o Vás její ochranka .

slovan
hodnocení

3x
Měl jsem kolem 14-ti let věku podobný problém, že jsem pořádně zabouchl do jisté zpěvačky a totálně jsem hltal každé její slovo, intonaci, pohyb, pohled, všechno...
Natolik jsem tomu propadl, že už jsem měl skoro pocit ( tím, jak jsem pořád čuměl na její klipy, hlavně na jeden ), že už se vlastně známe, ona zná mě, a diví se, proč za ní nepřijedu, nepíšu jí.
Přesně si pamatuju jeden okamžik, kdy jsem seděl v autobuse, díval se z okna a najednou se mi při vzpomínce na ni stáhlo hrdlo, rozbušilo srdce a hrkly slzy do očí.
Díky Bohu jsem to za pár týdnů nějak vyležel nebo co. Prostě to časem sláblo, navíc se i ona ( v nových klipech ) začala chovat jinak, jak střelená šlapka, to mě odpuzovalo, zraňovalo.
Nevím, co ti tu kdo bude psát za kraviny, ale pusť ji z hlavy. Nepokoušej se ji nijak kontaktovat. Věř mi, že bys toho nakonec litoval. I kdyby ti poslala "jenom" podpis nebo podepsanou fotku - je to všechno špatně. Udělal by sis z toho relikvii, začalo by ti šibat... A to přece nechceš.

olinl
hodnocení

1x

Můžeš jí pozdravit na instagramu a najít si "holku" jí podobnou ať chováním či vzhledem, alespoň že by ti ji připomínala než "dospěješ" :-D Kontakt jedině až přijede někam do Čech nebo pokud vystupuje někde v cizině, tak tam za ní dojeď ty.

mnd®
hodnocení

0x

slovan - no tak ti zase pomohl ten tvuj buh to vylezet.nekdy je taky dobra onanie nad fotkou.az ho potkas tak mu potres pravicí a pekne podekuj - potom si umej ruku at nemas zalepenou klavesnici.prestan ho strkat do svych prispevku.uz jsi tim trapnej jako slavo kral.

adroucek: na instagram ji nepis - ten maze.sice nevim co se ti na ni libi,ale to je tvoje vec.bez si vydelat par tisic a jed za ni.proc si nenajdes nejakou holku ji podobne u nas? tady se da porad jeste neco malo co vybrat a na ni kasli.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]