Nejste přihlášen/a.
Krásný slunečný den přeji, chtěl bych se zeptat tady profesionálů :D.
Jsem stále mladý pubertuální kluk, co se dokáže stále zamilovat do herečky.
Už nějakou dobu mám hodně v oblibě herečku Jennu Ortegu, a musím uznat že je strašně ve filmech a seriálech skvělá.
A jak jsem říkal, jak jí sleduji strašně dlouho, tak mě čím dále více nutí jí nějak kontaktovat, nebo nějak jí osobně potkat.
Ale jsem docela hloupý, a nevím vlastně jak toto všechno udělat. Je tu prosím vás někdo, kdo by poradil?
Děkuji moc
Rada je jednoduchá. Obdivujte jí ve filmech a seriálech, klidně si o ní třeba nechte zdát. A kdyby se Vám náhodou nějak povedlo dostat do její blízkosti, můžete třeba požádat o podepsanou fotku. Ale to je tak všechno. Na bližší osobní kontakt zapomeťe. Ona o Vás určitě zájem mít nebude a pokud byste byl příliš vlezlý, postará se o Vás její ochranka .
slovan - no tak ti zase pomohl ten tvuj buh to vylezet.nekdy je taky dobra onanie nad fotkou.az ho potkas tak mu potres pravicí a pekne podekuj - potom si umej ruku at nemas zalepenou klavesnici.prestan ho strkat do svych prispevku.uz jsi tim trapnej jako slavo kral.
adroucek: na instagram ji nepis - ten maze.sice nevim co se ti na ni libi,ale to je tvoje vec.bez si vydelat par tisic a jed za ni.proc si nenajdes nejakou holku ji podobne u nas? tady se da porad jeste neco malo co vybrat a na ni kasli.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.