Nejste přihlášen/a.
Když bude chtít zahnout, tak to udělá a Vy s tím nic nenaděláte...
Pokud se budete chovat jak trapná stíhačka, tak tím spíš..
V klidu si promluvte, vše si vyříkejte a hlavně nežárlete, tím to ještě zhoršíte.
Nějaké šmírování v cizím mobilu nemá ve vztahu co dělat.
To jste sami spolu 6 let a bez dětí? O svatbě se nemluvílo? Jak se vztah nevyvíjí, tak hyne. Kolik toho ještě chcete tolerovat? On na Vás nebere ohledy, žije si svým životem a Vy jste někde na okraji. A lepší to nebude, naopak blíží se kritický sedmý rok. Jak myslíte, že on bude reagovat, když se sbalíte a odejdete?
Já jsem tolerantní, že jsem si zvykla...Vždyť víte, že tohle nemá perspektivu.
Dobrý den. Jste spolu 6 let a neumíte spolu komunikovat? Řekněte mu narovinu co Vás trápí a že to vnímáte jako problém ve vašem vztahu. Pokud Vám řekne, že Vám do toho nic není nebo že se Vás to netýká, připomeňte mu, že vztah bez vzájemné důvěry nemůže nikdy moc dobře fungovat. Pokud mu na Vás záleží, měl by se nad tím zamyslet a hlavně sám nad sebou. Pokud je mu 50 let, měl by se chovat jinak. Ne jako škodolibé a uražené dítě, kterému dělá dobře, když jeho minulá partnerka trpí atd. Zdá se, že minulost nemá dost dobře zpracovanou, když toto dělá a riskuje tím váš současný vztah. Popřemýšlejte i Vy, zda je Vaše volba partnera správná..
mně to přijde schizofrenní
nejdřív píšeš jak ti LŽE když říká že netelefonuje s bejvalkou
pak napíšeš, že je to třeba jen NEDOROZUMĚNÍ
co je nedorozumění, že on si myslí, že ty chceš, aby ti lhal a ty nechceš aby ti lhal nebo co je nedorozumění?
Prostě tě má na háku a dělá si co se mu zlíbí, možná se v tom vyžívá a zvedá si ego a kdyby tohle četl tak se tomu i zasměje
Ať si ten tvůj vyřeší minulost a pokud se můžeš někam na pár dní zdekovat, tak odejdi. Pokud je byt či dům tvůj, tak ať si to jde roymyslet jinam on. Takový vztah že prostě nechceš..Jen v jakém jste věkovém rozmezí 20-30-40-50?
Dvacet let rozdíl-ty si můžeš klidně najít i jiného chlapa.. Dvě možnosti: Rozchod v případě, že ti "to" hodně vadí nebo druhá možnost-na zkoušku na pár dní odejít k příbuzným, známým, na ubytovnu, na hotel (neznám tvá veškerá zázemí). Pokud si to ani poté přítel nevyřeší, tak odchod. Už se nebudeš dál rozčilovat. Ono si po takovýchto zkušenostech člověk uvědomí svou "cenu". Pokud tě má rád a chce s tebou v klidu žít, tak to s ex ukončí. Krom jiného-tobě bude padesát, jemu sedmdesát a pokud bude např. trvale nemocný, tak se budeš o něj starat a on ti bude dál řídit a ztrpčovat život(pokud je panovačnější). Za mě to nemá moc velkou budoucnost, ale jsou i vyjímky..
Ve vztahu je to o kompromisech od obou, ne pouze od jednoho a když to nejde, tak buď trpět nebo rozchod.
Píšeš na začátku tvé slohové práce o jeho nevěře, nevím co se dělo, ale tohle by mě posunulo blíž k rozchodu. Přiznám se, že jsem to nedočetl až na konec.. Každý jsme jiný, pokud mi něco vadí, tak hledám nejdříve kompromis, potom se otáčím zády. Je spousta rozvedených lidí nebo těch co ukončili vztah, protože to prostě takhle dál nešlo. Se ti vůbec divím, že si "šla" do partnera o dvacet let staršího, z mého pohledu už je to moc.
Váš partner by neměl mít pocit, že se snad bojíte s ním mluvit. Ale ta vyrovnanost musí vycházet z Vás.Potřebujete mít absolutní sebevědomí, abyste dokázala být věcná a současně vlídná, ale neústupná. Řekne Vám, že Vám do toho nic není? Dobře, tak Vám prostě už nikdy nebude nic do ničeho, co s ním souvisí. Tohle bych s úsměvem řekla já, kdyby se můj manžel ke mně tak choval. Mám ho velmi ráda, ale nevisím na něm. Nezahynu bez něho. Ani on beze mě nezahyne, i když možná hladem A oba to víme a přesto spolu jsme, je to vyrovnané partnerství. Cesta k němu nebyla snadná.
Potvrzuje se mi tu citát, že žena muže střídá, ale muž ženy přibírá.
Když s ním teda chcete za každou cenu zůstat, tak ho musíte přijmout takového, jaký je.
Nejste manželé, nemáte děti, nevybudovali jste společné bydlení ani podnikání. Z popisu to vypadá na nějaký podivný nerovný vztah. Vypadá to, že za těch 6 let nemáte nic společného o co byste měli společnou starost a tak máte čas vytvářet a řešit hlouposti. To, co popisujete, je spolubydlení cizích lidí. Spíš než rozbor pubertálního chování postaršího pána by mi na vašem místě dělala starost perspektiva takového vztahu.
marto, o něco vejš jsi se mě ptala, jestli jsem myslel že ten tvůj vztah nemá budoucnost, nebo ten jejich. Myslel jsem tvůj vztah.
podívej. Píšeš tu jak spisovatelka. Kvůli týpkovi co je evidentně závislej na svý bejvalý. Přijde mi to strašně ponižující pro tebe. Jen se podívej jak se tu vypisuješ. A ještě ti týpek tvrdí že nevolá s bejvalkou, ale se zákazníkem. Nepřipadáš si ponížená a hloupá?
Teď ti něco slíbí, zalepí ti pusu. Za 2 měsíce sem budeš psát znova. Nebo budeš sypat léky na psychiku.
Vyber si
Je to velice složité. Nevím, co od takového muže očekáváte. Jste spolu 3 roky a co dál? Chce děti, vezme si Vás nebo mu budete dělat jen společnost. Jste ještě mladá, jistě budete chtít děti, rodinu. Pán asi neví co chce i když má již léta. Našla bych si mladšího, svobodného hocha, který touží po lásce a rodině. Myslím, že to nemá perspektivu, když se tak chová. Budete se s ním jen trápit.
Pokud setrváte, tak se s jeho jednáním budete muset asi smířit. Přehlížet to. Nebo si promluvit, ale myslím si, že se to jen tak nezmění.
Zdravím.
@marta Mě zaujalo, jak každé jeho slovo převracíte ze všech stran a "ve všem kromě bejvalky mu věříte". Mně chlap jednou zalhat, má utrum. Jo, možná mi v něčem lže, ale jsme spolu 40 let a troufnu si říct, že bych to poznala. A bohužel bych mu po jeho odhalené lži přestala věřit i všechno, co mi kdy řekl, takže pro mě by to skončilo. Já mu nelžu a podle mě se ve lžích nedá v páru existovat. Možná si neříkáme úplně všechno, ale na jasnou otázku oba dostaneme jasnou a pravdivou odpověď, neexistuje "do toho ti nic není". Taky musíme být připraveni tu pravdu unést, ale u nás doma nejsou žádná dramata. Nepěstujeme je. Jednáme a mluvíme na rovinu a pro mě je to extrémně důležité.
Bojíte se zůstat sama,on to ví a proto se k vám takto chová.Bez úcty.Ono je lepší být chvíli sama,než ztrácet čas s lhářem a sobcem.
Řekněte, řekla jste mu, velice jasně a zřetelně, že se vám nelíbí to, co provádí s bývalou. Bez emocí, bez slz, bez křiku. Věcně, racionálně: "Nelíbí se mi to, co vy dva provozujete. Myslíš si, že je to v pořádku? Budete v tom pokračovat, nebo toho necháte? Jak? To je jen a jen tvoje věc. Mi to vadí, nechci to! Uráží mě to. " Nedělejte ze sebe chudinku, nesnažte se budit soucit! To je cesta do pekel.
On není hloupý,moc dobře ví,že o něho bývalka stojí a dělá mu to dobře.Když mu bývalka vypráví,že o ni nějaký muž stojí a ona ho nechce,to jakoby mu říkala,že i když je o ní zájem,tak ona chce jeho.A muže víc láká žena o které ví,že by ji chtěl jiný.On také ten váš muž,když dělá nadřízeného ženským,tak je zvyklý,že mu ženy lichotí a podlézají.A s vámi si je až moc jistý,to nikdy není dobře.
Připadá mi to,že se k vám chová,jako by si vás koupil.Za to,že vydělává dost peněz a můžete bydlet v jeho domě.Vás má jako takovou jistotu,ale jinak se chce chovat jako svobodný a nezávislý.Ono se mu i lépe flirtuje se ženskými,když není ženatý a také na něho víc ženské ,když není ženatý letí.
Bud ti lze proto, ze te s tim nechce zatezovat anebo proto, ze te ma na salamu.
A když nemůžeš mít děti, co si o toho slibuješ? Nechtěl jsem všechno, ale nejspíš seš pro něj přítelkyně s výhodami? on už děti má s tou ex nebo s kým?
A nemůžu ti radit, abys mu řekla: "Proč mi lžeš”? To by tě taky mohl poslat k Šípků, žejo, a to asi nechceš. na druhou stranu, když by něco chtěl tajit, tak by ty hovory asi mazal ne? Pokud říkáš, že je nechá zobrazený v autě i v počítači, no tak tam asi nic extra zákeřnýho nebude.
Neboli, tady po písmenkách těžko můžeme přesně analyzovat. Každopádně až ti to začne moc vadit, tak se ty můžeš sbalit, a najít si jinýho... což asi nechceš. No takže ti nezbývá, než hrát podle jeho pravidel.
každopádně, jak už tu zaznělo, Komunikujte klidně, Nedělejte ze sebe chudinku, prostě mu řekněte proč to dělá a co přesně dělá? Žádné zdravá!
Oprava: Žádné drama.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.