Ahoj, nosi panove v letnich vedrech pod kratasema spodni pradlo? Mam 3 syny a prijde mi hygienicke mit spodary a na to kratasy. Muz mi rika, ze mam davat jen kratasy. Jaky mate nazor? Vyrostla jsem mezi zenami a ted jsem obklopena jen opacnym pohlavim... Tak nevim jak to mate vy muzi. (Ja osobne teda mam i ve vedrech spodni pradlo a na to sukni/kratasy, triko/tilko ...
Tady nejde o to, jaká je teplota, ale o to, že po vymočení zůstane poslední kapka vždycky v kalhotech. Normálně ji chytí trenky (ale taky je to trochu nehygienické), nebo v ideálním případě slipy, nebo něco na ten způsob. Když spodní prádlo chybí, kapou zbytky moči rovnou na oděv, na nohy... Hnus. Spodní prádlo se nosí prostě vždy a váš muž je pěkné prasátko, slušně řečeno...
chodím bez spodního prádla.docela pohoda, ale mám rozepnutý poklopec stále, kvůli větrání. Ten rozepnutý poklopec není skoro vůbec vidět. U některých kalhot to vidět je a u těch ho nerozepínám.
Když nejsem ve společnosti, vyhodím ven kulky skrz otevřený poklopec(ale samotný pyj ne, nejsem úchyl), když náhodou jde někdo naproti, tak jdu buď pozadu nebo si dám před kalhoty do rukou triko a není vidět vůbec nic...Ty kulky venku to by mělo být snad v létě uzákoněný, je to mnohem pohodlnější a zdravější. Navíc by se pak chlapi navzájem i takhle poznali a ani by se nemuseli dívat jeden druhýmu do obličeje ale jen tam dolů.
Dobrý den, pokud si pánové kraťasy alespoň ob den sami vyperou, tak na spodním prádle netrvejte. Pokud perete Vy, tak ať nosí spodní prádlo (když už jeho používání naši předci odkoukali od Arabů, kteří vědí, proč ho v horku nosit, resp. že pohlcuje pot). Zdravím!
Být chlap, nosím ve vedrech sportovní kraťasy s všitými slipy se síťky. Tak všechno drží na svém místě a přitom je ofukováno. Pokud by jich nebylo víc, večer bych přemáchla, schne to samo. Žádná poslední kapka jít do textilu nemusí, ale muži jsou holt pohodlná prasata, je jim to tak milejší než použít hlavu a vyvinout trochu námahy. Co třeba po oklepání použít ješte kousek toaleťáku a pindíka otřít dosucha? I na veřejném WC jsou kabinky, kde lze tento úkon provést, aniž by měli spolumočící oči navrch hlavy, co že to ten onen dělá. A doma, tam si můžu i jako muž močit v pohodlí v sedě a otírat co potřebuju, nebo třeba močit do umyvadla, opláchnout, osušit. Ale jak říkám, pohodlná prasata to jsou. Chovám doma 3 různě staré exempláře od předškoláka, individuum v počátku puberty a dospělce a všichni jsou stejní. Slipy/trencle snesou všechno, ideálně kapku vepředu a kolejničku vzadu. Ač je jim vštěpováno, dokonalou osobní hygienu nezvládl ještě ani dospělec.
Hezky si to malujete, ale mít nářadíčko v síťovanèm škrablavém pytlíku není nic příjemného. Protože při chůzi vám stehna hladce netřou o "oo", nebo o hladké prádlo, ale o drsnou síťku. Takže u všech bermud, mých i kluků, šla síťka okamžitě pryč.
zaseja
To víš, ženská musí přece vědět nejlíp, jestli pindík ukápne, oni kapou taky, ale to určitě žádná nepřizná, přece prasata jsou jenom chlapi.
zaseja holt máme krom močové trubice a rekta ještě jednu dírku, která si dělá co chce. Uvnitř je furt vlhko, furt se tvoří sekret, samočistící schopnost dělá své, k tomu zvýšená tvorba hlenu při ovulaci, těhotenství, ještě nezapomeňme na menstruaci. Chlap kapat nemusí.
Já mám i do práce volné kraťasy a nic pod tím nemám. Stejně tak pantofle bez ponožek. Je to pro mě obrovský rozdíl mít trendy nebo nemít, že jsem zvolil možnost nemít.
Opět brilantní příklad, kdy počet "lajků" nanejvýš signalizuje počet přítomných žen, nikoli kvalitu odpovědi. Přesto uznávám, že jako žena máte právo nevědět, co je zpocený pytel. Pravidlo je jasné : čím méně, tím lépe. S hygienou to nemá nic společného. Tento "vercajk" se chová zcela jinak, než vybavení tazatelky.
Podle situace a podle kraťasů. Třeba nenosím teď Nic na tom není nechutného. Chce to být jen trochu "opatrný", aby se neušpinily Co je spíš větší strášak, permanentní erekce, jsou těsnější a "z příjemného materiálu" a poněkud kratší. Pak je trochu vzrušující jít po náměstí kolem,kde se to hemží cizokrajnými turistkami
soráč jsem asi divnej, ale kraťasy nosím nerad, ale v těch hicech co jsou tak jsem je musel vzít na milost, ale že bych chodil na ostro to teda fakt ne. A nosím slipy taky pro někoho hnusné retro.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.