Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Platba na německe stranky

Od: r22 odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, potřebuji poradit syn se nějakým způsobem zaregistroval na web sexaferky.cz...(je to blbec)...ted mu bohužel chodí dopisy z Německa o nezaplaceni...cca 1500kc,muzete mi někdo prosim poradit jak z toho ven,nebo minimálně jak ten účet zrusit,dekuji
Platit/neplatit?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

V odkazu vasestiznosti.cz/... máte vyjádření od dTestu, jak postupovat.

limiter
hodnocení

0x

A co a kam mu to jako chodí? Do mailu? Čerpal nějakou službu?

A kolik je synovi let? Tak to je dobrý, že jsi šel svěřit mamce ;) Účet se obecně ruší tak, že se přihlásíte do účtu, zneplatní the všechny údaje, tzn. přepíšete údaje co jste tam napsali včetně mailu za nějaký neplatný, uložíte, a pak se pokusíte najít funkci smazat účet zrušit účet... Pro případ že to tam nebude k nalezení, což odporuje asi legislativě, no tak budou mít uloženy nějaké neplatné údaje...

Preventivně bych to udělal z Tesca nebo z nějaké veřejné wifiny, aby neměli vložený vaši skutečnou IP adresu :) Pak mohou vymáhat leda tak suchý z nosu

couz
hodnocení

0x
Dobry den mam uplne stejné problémy 1500kc chtej po mne a nevim jak stoho ven kdyky za nake info

rr24
hodnocení

0x
Dobrý den,
Máte to vyřešené?
Mám úplně stejný scénář.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]