Dobrý den jsem studentka trochu sem nalitla jedné společnosti dluzim teď 25 tisíc chtějí to najednou tskze měsíčně dávám jen minimální částku 7000 jenže mi vubec neubira s dlužné částky jak si mám vydělat v medici o 25 tisíc více? Jednu práci už mám ale jen na dpp premyslela sem ze odejít se studia zeď mi vyplatí 28 000 a šla bych na hlavní nebo já už nevím si rady dekuji Natalie Moravkova
Jako první by bylo dobré navštívit dluhovou poradnu. Je potřeba, aby smlouvu, zejména sankce, posoudil právník. Jestli je škola placená, tak žádejte o vrácení školného.
Jdi na privát máš prázdniny takže si vyděláš více než dost, s normální brigádou si vyděláš sotva minimální mzdu? Víš jak to je holka? Co jsi si nadrobila to si i sníš! Ještě napiš že to bylo na iPhone a že z 25 budeš cvakat 40 poté přejdi na onlyfans
Natálie, napiš mi na jak123 zavináč email cz něco víc a o jakou společnost se jedná a jaká je to smlouva. Několik lidí teď připravuje žalobu na jednu takovou společnost /možná že právě na tu tvoji/, třeba by ses mohla přilojit, nebo stejnou žalobu použít i na svoji obranu. Třeba nemusí být tak zle!
jak123 - nešlo si nevšimnout, že když je zde v problémech mladé děvče, tak vkládáte pro kontakt svůj e-mail. Doufám, že to myslíte jen seriozně a hlavně, že na to ta děvčata nereagují (což bych jim doporučoval).
@kmet tak přece nebude pracovat nebo aby dělala jako prodavčka či snad dokonce obsluha v kik,hm,kfc,mcd,... už tu jen od slečny chybí že ona vlastně za ten dluh nemůže a za měsíc dotaz jak se dostat z exekuce.
Chudák ben a ostatní, kritizovat umí každý. Mohl bych být jejím pradědkem! Udělala chybu, možná naletěla podvodníkům. A čím bys uměl pomoci nebo aspoň poradit ty, nebo vy ostatní? Tak, jako paveldvorak? Chudáci.
jak123 - když nechcete radit veřejně, tak mladá děvčata požádejte o registraci zde a potom používejte Vnitřní poštu. Vy nevíte, že uvádět jen tak veřejně svou mailovou adresu a lákat na ní informace a osobní udaje je až chucpe? To se nedělá!
jak123 - nos strkám tam, kde chci. Nepochopil jste, že já radu nepotrebuji, ale podívejte se okolo do jiných otázek, že si zde lidé radí veřejně, viditelně, zdarma a pro všechny radu potřebující. No nic, snad už s tím mailem přestanete (nebo to někdo nahlásí).
@ben Taky jsem jednou zmínil e-mail, protože bych byl ochoten tazatelce sdělit životní zkušenost, kterou bych určitě nechtěl roztrubovat po celé poradně. Nicméně se stejně neozvala
natalie
Psala sem vám mail a která společnost dnes sem se dozvěděla ze platím společnosti která ma úroky 40% ( rerum ) jak s tím a co s tím pravuji na dpp když sem o půjčku zadala ukazovala sem příspěvky z úřadu v práci sem v ty době nebyla budu rada za jakou koliv radu děkuji všem moc
@jak123 tak a je to tady. rozhodně a určitě NECHCI urážet slečnu ale asi nebude uplně znalá a rozhodně ne přílíš chytrá a VŮBEC nejspíš nezná pojmy jako " finanční gramotnost" či "hospodaření s penězi" a bud má velmi malé a nepravidelné příjmy (možná i téměř žádné) ale určitě bude nějaký důvod že nepožádala banku o splátkový uvěr ale jednu možná z nejhorších nebankovek, no kdo ví jakou historii uvěrů,kontokorentů,debetních karet apod má slečna. ale i tak 40% uvěr je extrémní a pokud by takto chtěla slečna do budoucna provozovat dotáhne to maximálně od výplatě k výplatě kdy jí zbyde na celý měsíc po zaplacení všech splátek i nájmu třeba 3 000 - 5 000 kč max a jakmile přijde nemoc,uraz,porucha spotřebičů,atd tak se zřejmě asi zblázní.
Když jsem jí 10.7. nabídl pomoc, tak jste se do mě někteří obuli, že to ode mne je nějaká rádobyseznamovací spekulace. Nebyla! Ale uvedla tady, že mi na e-adresu napsala. Nenapsala! Takže si jenom pofňukala a nic se jí nestalo. Ozvala se až dnes s uvedením nesmyslného úroku. Je to tak akorát na psychárnu, ne? Ach, Natálie Morávková, a vy studujete VŠ, jo?
natalie
Jenže já vám psala na mail kouknu znovu a dekuju všem za podporu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.