Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
za cca 20 let mého sexuálního života jsem nedokázal po ejakuaci mít pevnou erekci, chuť je ale on prostě netvrdne.
Další akce je možná za 1 - 2 hodiny.
Partnerek jsem měl mnoho (cca 30) i manželka po letech mně velice vzrušuje. Ta první erekce je opravdu tvrdá "žilnatá". Ale pak prostě nemohu.
Od pár kamarádu jsem dostal radu, tak ji dodělej jazykem, jenže já mám v tomto smůlu na partnerky. Všechny odmítaly orální sex.
Dřívejší partnerky nebo manželka to neřekna naplno, ale já to vidím, když se udělám, tak jí je jasný že je konec.
Je nějaký řešení? Cviky nebo lečba?
Pokud jste více čísel nezvládl před těmi dvaceti lety, tak co chcete řešit na prahu čtyřicítky? Teď už to nenapravíte.
Jak píšou kolegové... nejdřív se věnujte partnerce, dejte si na čas. Někdo nebo něco Vás někam žene? Partnerka může mít klidně několik vyvrcholení za sebou, než do ní poprvé zasunete. Chte co jen chtít a nebýt sobec.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.