Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vydržet víckrát za sebou?

Od: rev odpovědí: 13 změna:

Zdravím,

za cca 20 let mého sexuálního života jsem nedokázal po ejakuaci mít pevnou erekci, chuť je ale on prostě netvrdne.

Další akce je možná za 1 - 2 hodiny.

Partnerek jsem měl mnoho (cca 30) i manželka po letech mně velice vzrušuje. Ta první erekce je opravdu tvrdá "žilnatá". Ale pak prostě nemohu.

Od pár kamarádu jsem dostal radu, tak ji dodělej jazykem, jenže já mám v tomto smůlu na partnerky. Všechny odmítaly orální sex.

Dřívejší partnerky nebo manželka to neřekna naplno, ale já to vidím, když se udělám, tak jí je jasný že je konec.

Je nějaký řešení? Cviky nebo lečba?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stalker
hodnocení

7x
Za cca 20 let sexuálního života jste nepřišel na to, že se nemáte udělat nikdy první? :) Tohle mě fakt na lidech dojímá. Čistě sobecky bez zapojení mozku brečí nad tím, že po svém vyvrcholení jim už pořádně nestojí a jak to mají udělat, aby tomu tak bylo... A ani na jedinou vteřinu nepřemýšlí nad tím, jak to oddálit, aby se udělali zároveň se svou partnerkou, nebo chvilku po ní, aby byla spokojená také ona...
Orgasmus není něco, co na vás přijde jako sr*ní a nemůžete s tím nic udělat. :-D S tím můžete přerušováním a změnou dráždění partnerky rukou velice snadno hýbat a odkládat až dokud sám nechcete být také hotový...

hodnocení

6x

Dlouho se s ní mazlete,aby se pak udělala brzy.Pak jí nebude vadit,že můžete jen jednou.

hodnocení

3x

Návštěva sexuologa vám nepomohla?

hodnocení

2x

Pokud jste více čísel nezvládl před těmi dvaceti lety, tak co chcete řešit na prahu čtyřicítky? Teď už to nenapravíte.

Jak píšou kolegové... nejdřív se věnujte partnerce, dejte si na čas. Někdo nebo něco Vás někam žene? Partnerka může mít klidně několik vyvrcholení za sebou, než do ní poprvé zasunete. Chte co jen chtít a nebýt sobec.

slovan
hodnocení

1x
Píšu to nerad, ale "problém" je tak jasný, že dokonce i "stalker" má pravdu, a to je co říct.
Současně je tady dobře vidět, jak matoucí může být "lajkování" odpovědí, protože návštěva sexuologa je za daných okolností až třetím krokem v pořadí.

Prvy je aky? Put do Jeruzalema? Druhy je viac sa modlit?

hodnocení

0x
Udělej se sám 3 hodiny před sexem s partnerkou. Vydržíš déle.
Nebo si vem podruhé škrtící kroužek, potřetí dva.
vernon
A po čtvrté škrtidlo a dlahu...;)
kolemjdouci
11.07.23 18:25

vernon
hodnocení

0x
Deset centimetrů a deset sekund, musí stačit každé...:-D

pb®
hodnocení

0x
Tak mám pocit, že i přes léta praxe a nespočet partnerek skvělým milencem nebudete. Jestli jste měl 30 partnerek a všechny odmítaly orální sex, nebude něco špatného na vaší technice? Orál jako první, ženu pořádně vzrušit a pak teprve penetrační sex. I pokud se manžel udělá první, což se prostě někdy stát může, tu minutu ještě erekce vydrží, abych rychlým přesednutím na koníčka dokončila i já svoji misi.
galen
Po ejakulaci to do ochabnutí trvá pár vteřin.
Nedá se to stihnout...
pb®
galen tak naštěstí u mého muže to minutku dvě trvá a stíháme to takto už skoro 18let.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]