Nejste přihlášen/a.
Milá paní, či slečno,
Nejde dát pauální odpověď, páč pokaždé to je jinak. Třeba v Pardubicích, po nahlášení bitky tam byli do 60 vteřin, páč byli za rohem. Ale když to bude v jinou dobu, jiná situace, jiné město, bude čas pokaždé jinak.
Hodně bude záležet, z jakého důvodu je budete volat.
Přeji Vám i ostatním, ať je nemusíte volat.
Zkušenost nemám (párkrát jsem volal, ale bydlím ve městě), ale je na to vtip.
Starší muž jménem pan Novák si šel lehnout, když mu jeho žena řekla, že nechal v kůlně rozsvícené světlo. Šel tedy otevřít dveře, aby zhasnul, ale uviděl, že v kůlně jsou lidé, kteří se chystají krást věci.
Okamžitě zavolal policii, která se ho zeptala, "Je někdo ve vašem domě?” a pan Novák odpověděl, "Ne,” a vysvětlil situaci. Pak mu vysvětlili, že všechny hlídky jsou velmi zaneprázdněné, že nikdo není k dispozici a že má prostě zamknout dveře a policista tam bude, až bude k dispozici. Pan Novák řekl: "Dobře,” zavěsil, napočítal do třiceti a znovu zavolal na policii.
"Dobrý den, před chvílí jsem vám volal, protože v mé kůlně byli nějací lidé. No, už se o ně nemusíte bát, protože jsem je právě všechny zastřelil. Dobrou noc.” Pak zavěsil. Během 60 vteřin se objevila tři policejní auta, ozbrojená zásahová jednotka a sanitka. Policie samozřejmě zloděje chytila při činu.
Jeden z policistů řekl panu Novákovi, "Myslel jsem, že jste říkal, že jste je zastřelil?!”
Pan Novák odpověděl: "Myslel jsem, že jste říkal, že nikdo není k dispozici?”.
Sanitku k akutnímu problému jsem čekala skoro 3 hodiny. Přijel a ještě brblal. Táta, 49 let, dostal znenadání infarkt. Bledý, silně se potil, stěžoval si na bolest na hrudi. Nedovezli ho. 200 m před nemocnicí, na nadjezdu, táta svůj život prohrál. Dodnes mám ten hrozný den před očima.
Psal se ovšem rok 1974. A v celé vesnici /150 čísel/, jen několik telefonů. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.