Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nákup na Allegro.cz

Od: juglans® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,prosím vás objednala jsem si poprvé přes tento obchod komodu a zaplatila přes učet.Přišlo mi na email,že zboží je zaplacené.Dále mi pak Allegro,nabídlo,cca půl roku několik nákupu zdarma dopravu,což jsem využila zatím za dvě kraviny z dvou různých obchodů,celkem cca 300kc za zboží.Opět zaplatila a platba potvrzena.Jenomže já jsem ted znejistila,jestli na mne nebude chtít ještě zahraniční obchod,nějaký doplatek?Otázka CLA?DPH?Doprava peníze navíc.mám pokládat platbu,kterou jsem zaplatila,za konečnou,nebo se mám bát.Volala jsem i dotaz na Allegro,ale nějak mi to nepomohlo.Přišel mi ale email,že si budu moct zboží vyzvednout ,když pak zaplatím ostatní náklady.Ale nikdo mi nenapsal kolik.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

paveldvorak
hodnocení

3x

jednotný EU trh je bezcelný, POlskoje v EU, DPH se platí při nákupu nového dopravního prostředku z jiného ČS ( auta, motorky, nového letadla nebo lodě). o komodách v zákon o DPH nic není

cena za komodu z allegro je konečná

na allegro je relativně výhodné připlatit si za výhodné doručení / smart/ já to mám na ěmsíc a snažím se to maximálně využít ale kdo chce nakupovt pravidelně může si klidně koupit smart na půl roku na bo na rok

hodnocení

Dobrý den,děkuji vám za odpověd.No a další zboží,když je myslím z Číny?Nechápu proč mi tedy u všech produktů napsali email,že budu moct převzít,po dalším zaplacení ostatního..

sarii
Dobrý den,
jak to nakonec dopadlo prosím? Bylo potřeba něco doplácet? Jsem teď ve stejné situaci...

hodnocení

0x
Na Allegru už jsem nakoupil tak 20 věcí, jak z Polska, tak z Ćíčiny. Nikdy jsem nic nedoplácel a zboží přišlo velmi rychle. Z Polska tak 3 dny, z Čičiny tak za 14 dní.
Mám obavy, že tohle spousta "českých" eshopů neustojí, protože dost věcí prostě člověk na Allegru koupí levněji a s levnější dopravou. Navíc zaplacení okamžité.
Ale tu jejich první dopravu zdarma jsem nevyužil. bylo mi to podezřelé. A vybírám jen top hodnocené prodejce.

hodnocení

0x

dvě zásilky v posledním měsíci OK - rychlé dodání a doprava levnější než v rámci ČR u internetových obchodů - nemám problém tam nakupovat... ovšem pouze věci, které nepředpokládají možnost reklamace...

Když jsem kupoval před časem "dekl pod motor" na auto, přišlo něco s korektním popisem, ale vůbec to nesedělo k danému autu. Něco jako vratka nebylo možné, prodejce najednou zmizel...

Alegro stejně jako aukro je jen nákupní galerie, takže reklamace může být velmi obtížná..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]