Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,prosím vás objednala jsem si poprvé přes tento obchod komodu a zaplatila přes učet.Přišlo mi na email,že zboží je zaplacené.Dále mi pak Allegro,nabídlo,cca půl roku několik nákupu zdarma dopravu,což jsem využila zatím za dvě kraviny z dvou různých obchodů,celkem cca 300kc za zboží.Opět zaplatila a platba potvrzena.Jenomže já jsem ted znejistila,jestli na mne nebude chtít ještě zahraniční obchod,nějaký doplatek?Otázka CLA?DPH?Doprava peníze navíc.mám pokládat platbu,kterou jsem zaplatila,za konečnou,nebo se mám bát.Volala jsem i dotaz na Allegro,ale nějak mi to nepomohlo.Přišel mi ale email,že si budu moct zboží vyzvednout ,když pak zaplatím ostatní náklady.Ale nikdo mi nenapsal kolik.
jednotný EU trh je bezcelný, POlskoje v EU, DPH se platí při nákupu nového dopravního prostředku z jiného ČS ( auta, motorky, nového letadla nebo lodě). o komodách v zákon o DPH nic není
cena za komodu z allegro je konečná
na allegro je relativně výhodné připlatit si za výhodné doručení / smart/ já to mám na ěmsíc a snažím se to maximálně využít ale kdo chce nakupovt pravidelně může si klidně koupit smart na půl roku na bo na rok
Dobrý den,děkuji vám za odpověd.No a další zboží,když je myslím z Číny?Nechápu proč mi tedy u všech produktů napsali email,že budu moct převzít,po dalším zaplacení ostatního..
dvě zásilky v posledním měsíci OK - rychlé dodání a doprava levnější než v rámci ČR u internetových obchodů - nemám problém tam nakupovat... ovšem pouze věci, které nepředpokládají možnost reklamace...
Když jsem kupoval před časem "dekl pod motor" na auto, přišlo něco s korektním popisem, ale vůbec to nesedělo k danému autu. Něco jako vratka nebylo možné, prodejce najednou zmizel...
Alegro stejně jako aukro je jen nákupní galerie, takže reklamace může být velmi obtížná..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.