Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám takový menší dotaz i když vím že bych na to měla přijít sama a něco sama vymyslet ale i tak se chci zeptat kam mám pozvat moje nové kamarádky?
Kde jste ty kamarády poznala? Také kolik jich je? Jestli jsou třeba jen dva, tak zajděte k vám domů na kafčo, jestli ti to rodiče dovolí. Nebo až půjdeš s vnoučaty na vycházku, vezmi své nové kamarády sebou.![]()
Tohle není tak jednoduché, jak by se na první pohled zdálo. Pozvat? Myslíš to tak, že to zaplatíš? Nebo máš na mysli, že se někde sejdete a pak něco společně vymyslíte a v tom případě každá platí za sebe? Když na to máš a budeš chtít zaplatit, bude to sice pěkné, ale ostatní dívky se budou cítit jako socky a o tobě si budou povídat, že se předvádíš, abys je zahanbila. To slovo socka sice nemám ráda, ale lepší neznám. Pocit vděku není dobrým základem k přátelství. Jako začátek přátelství méně bude rozhodně více.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.