Nejste přihlášen/a.
Chtěl nych u jednoho zboží které mi bylo doručené včera a neodpovídá přesně tomu co jsem si objednal podat spor a požadovat vrácení alespoň části ceny toho zboží. Nemohu ale nikde u toho najít odkaz nebo tlačítko na podání sporu. V minulosti jsem už na AliExpress podával více sporů a vždy jsem tam u daného zboží ten odkaz nebo tlačítko někde měl. Když si u toho rozkliknu odkaz "Podrobnosti objednávky" tak tam na stránce vidím uvedené, že "Pokud je produkt, který obdržíte, vadný nebo neodpovídá popisu, můžete zahájit spor do 15 dnů od obdržení." a je tam také tlačítko "Vrácení/vrácení peněz" a na podání sporu tam nic nevidím. To je nějaká novinka na AliExpress, že sice o možnosti podání sporu informují, ale ve skutečnosti ho neumožňují podat? Vracet zboží s tím, že by mi pak možná vrátili peníze nechci, protože bych za odeslání balíku do Číny zaplatil více než by mi vrátili za to zboží. Spokojil bych se s vrácením alespoň části peněz ktetré jsem zaplatil.
Já ale vracet zboží zpět do Číny a pak vrácení peněz za to zboží s nejistým výsledkem nechci. To by mne to poštovné vyšlo mnohem dráž než by ni Číňan za to zboží možná vrátil. Já bych to chtěl reklamovat podáním sporu a požadovat vrácení alespoň části z ceny. Vždy jsem měl u zboží někde tlačítko nebo odkaz na podání sporu. Nyní tam mám pouze tlačítko "Vrácení/vrácení peněz". Že by Číňané na tom AkiExpressu vychytrale zavedli místo podávání sporu popuze možnost vrácení zboží s následným vrácením peněz, což se kvůli drahé dopravě do Číny v naprosté většině nevyplatí, protože kupující by neměl zboží a ještě by na tom prodělal. Připadá mi to, že AliExpress zavádí nějaké nové moresy aby kupující odradil od reklamace a některým nesolídním prodejcům tak dal větší prostor k podvádění.
Žádost o vrácení/vrácení peněz
tomkk: Už jsem ti to jednou psal, že obchodník pokud svoji chybu uzná a bude ochoten něco z ceny zboží vrátit tak asi nabídne to vrácení na PayPal což není příliš výhodné. Při sporu na AliExpress se peníze vrací na kartu kterou vylo placené a to je mnohem lepší. Taky jsem měl několik reklamací a nikdy jsem zboží vracet nemusel a šlo na to podat normální spor, ale nyní mi to nabízí pouze "Vrácení/vrácení peněz" a to i přes to, že na stránce s podrobnostmi objednávky je uvedené, že "Pokud je produkt, který obdržíte, vadný nebo neodpovídá popisu, můžete zahájit spor do 15 dnů od obdržení.". Jedná se o žárovky za 4,91 USD a jedná se mi o to, že jsem měl objednané ty žárovky 5W a byly mi zaslané 6W s čím nejsem příliš spokojený a prodejce u toho zboží ani 6W žárovky na výběr nenabízí. Ty 6W žárovky někde využiji a nebo si je nechám jako rezervní, ale prodejce pochybil a tak by snad mohl za to nést nějaké následky v podobě nějaké slevy z ceny. Možná mu 5W došly a tak zaslal 6W a myslel si, že si toho nevšimnu. Jde mi ale i o to proč u toho zboží nemám možnost podání sporu. To je nějaka novinka na AliExpress, že místo sporu nabízejí pouze "Vrácení/vrácení peněz"?
Obchodník pokud vůbec svoji chybu uzná a bude ochoten něco z ceny zboží vrátit tak nabídne do vrácení na PayPal což není pro zákazníka příliš výhodné kvůli nevýhodnému kurzu kterým se to na PayPalu přepočte a poplatku za to. Většinou je proto lepší a výhodnější podat spor pokud je ta možnost.
Jak to myslíš s tím, že ti poslali znovu správné zboží? To jsi reklamoval přímo na AliExpress nebo u prodejce a bylo to bez problémů? Musel jsi něco vracet zpět a zasílat do Číny?
Já reklamovala přímo přes Ali a ne u prodejce. Objednala jsem si brýle a měli jiný straničky. Bez problému vrátili peníze.
m123: Taky jsem v minulosti přímo na AliExpress reklamoval podáním sporu na více různých zboží a vždy bez problémů a peníze mi byly vrácené. Nyní je ale problém v tom, že u toho zboží nikde nemám možnost podání sporu což mne zajímá jak ten spor podat když na to nikde nemohu najít odkaz.
Docela dobré video jak podat na AliExpress spor. V mým případě, ale tento návod je nepoužitelný, protože tam tu možnost podání sporu (odkaz na to) nikde nemám. Je to video někdy ze začátku roku 2021 a je možné, že něco ohledně podávání sporů se na AliExpress změnilo a ne vždy tam ta možnost podání sporu je. Já tam vidím pouze tlačítko "Vrácení/vrácení peněz". Nejsem ale tak hloupý abych za drahé poštovné zasílal zboží zpět do Číny s nejistým výsledkem, že mi peníze opravdu vrátí. Já ani nechci požadovat vrácení celé částky a spokojil bych se s vrácením alespoň části z toho co jsem zaplatil.
Protože v tomto mým případě nebylo možné podat spor tak jsem se nakonec obrátil na prodejce s požadavkem vrácení alespoň části peněz které jsem za zboží zaplatil. Prodejce mi nabídnul zaslání nových žárovek 5W s čímž jsem souhlasil. Když mi pak odpověděl něco asi, že mi ty žárovky zašle tak jsem mu na to odepsal jestli budu mít možnost sledovat zásilku. Dnes mi ale odepsal "Ahoj příteli, vrátil jsem ti 2,30 $. Je mi velmi líto nepříjemností." a k tomu přiložil i obrázek. Na můj účet v bance mi ale prozatím žádné peníze z Číny nepřišly. Nevím jestli je to pouze takové klamání abych si myslel, že mi ty peníze zaslal, ale ve slutečnosti mi možná nezaslal nic. Můžete mi někdo kdo se v tom vyznáte vysvětlit co mi tím obrázkem Číňan potvrzuje nebo jestli to není nějak padělané, že mi zaslal 2,30 $.
Ono je to dost probematické vyjednávání a dohadování se s Číňanem když neznám angličtinu a musím vše překládat přes ne vždy dokonalé internetové překládače. Dohaduji se s ním už několik dnů.
Sorry jako, vracení zboží do číny stojí zravidla víc, než samotné zboží...v případě vadného zboží jsem nikdy nic nevracel, vždy jsem požádal o vrácení peněz a do 5 dnů jsem je měl zpět na účtu...jednou když mi proejce posla mikinu o 4 čísla menší jsem cenu stlačil na polovinu...
Pokud má zboží vadu, je nefuknční, udělejte 1-2 fotky dokazující že je to zmetek a žádejte plnou refundaci foto řiložte...nikdy nci nevracejte je to zbytečné
Je vidět, že reaguješ na něco co jsi ani nečetl a nevíš pořádně o co tu jde. AliExpress mi u tohoto zboží nedal možnost podání sporu. Měl jsem tam pouze jedinou možnost "Vrácení/vrácení peněz". Kdyby šlo podat normální spor tak by to bylo asi jednoduché dostat mnou požadované peníze. Vracet zboží do Číny rozhodně nechci a nebudu kvůli ceně za dopravu. Obrátil jsem se proto přímo na prodejce a řeším to už několik dnů s ním. Prozatím mi to připadá, že prodejce se možná snaží vyhnout odpovědnosti za jeho pohybení a odpovídá na to co mu píšu trochu zmateně. Naposledy mi odepsal, že mi vrátil 2,30 $ tak jak jsem to po něm požadoval a zaslal mi k tomu i obrázek, ale nevím co to znamená nebo jestli to není nějak zmanipulované abych měl dojem, že mi ty peníze zaslal, ale ve skutečnosti se jich na účtu v bance možná nedočkám.
A za kolik dolarů by to muselo být aby to podle tebe mělo cenu řešit? Prodejce pochybil a tak by měl za to nést následky a je jedno za kolik to bylo. Nechci po něm vracet celou částku kterou jsem zaplatil, ale pouze její část. U nás v Česku by byl nárok na výměnu za zprávné zboží nebo vrácení peněz a asi by to nebyl problém vyreklamovat. S Číňanem se to řeší mnohem hůř.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.