Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Schizofrenie jak se s ni poprat?

Od: nemocny odpovědí: 10 změna:
Jake leky na predpis ci volne prodejne vam pomohli na stareckou schizofrenii?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mear
hodnocení

6x

Léčbu stařecké demence (nikoli schizofrenie, to je něco úplně jiného! Schizofrenie se může objevit v jakémkoli věku) má mít v péči váš praktický lékař a ev. další odborníci a nikoli parta anonymů z internetu. Nic nezkazíte trénováním paměti, aby se mozek udržel fit (křížovky, osmisměrky, vědomostní pořady v televizi, obecně zdravá strava a aspoň nějaká míra pohybu), ale NEléčte se tím, že nakráčíte do lékarny a řeknete "Mám stařeckou demenci, něco mi na to, paninko, dejte." Svěřte se svýmu obvoďákovi a ten vám doporučí správnou léčbu.

hodnocení

3x

Diagnózu Vám musí potvrdit odborný lékař a ten Vám v případě prokázání nasadí léčbu.

Je nesmyslné ptát se a shánět něco na laické poradně, navíc různé halucinace Vám mohou způsobit i některé léky...

Nechte to na odborníkovi...

hodnocení

1x

Nedávno jsem se dozvěděla, že demence je jakási počínající část alzhajmra. Ten už dovedou diagnostikovat v 50ti letech věku člověka. A už pracují na léčivu, ve stadiu klinických testů. Takže nic neřešte a běžte na neurologii. *hej*

hodnocení

1x
Pěkný den,starecka demence není totéž,co schizofrenie. Schizofrenie propuka většinou v mládí,demence ve starším věku. Obě nemoci ale patří do rukou psychiatra

nemocny
hodnocení

Jsem objednan na vysetreni, obvodak si mysli ze je to schizofrenie, protoze si nekdy myslim, ze muj syn neni muj a myslim si, ze u me v byte jsou obcas nejaci lide, kteri tam nejsou.

Na takové potíže žádé volně prodejné léky neexistují, jděte na to odborné vyšetření dřív, než to bude horší. Diagostika také bude od odborníka přesnější než od praktického lékaře.

Rychlo k lekarovi a presne dodrzujte predpisanu liecbu. Kolko mate rokov?

K psychiatrovi, nikdo jiný vám nepomůže.

Tyto potíže řeší psychiatr, svěřte se do jeho péče bez předsudků.

liska5
hodnocení

0x

Ať je to cokoliv, v stáří se to zhorší. U někoho jsou k rychlému zhoršování dispozice, někdo přirozeně odolává především, že má dobrý cévní systém. Někdo si "přikládá" dlouhodobým kontaktem s chemikáliemi, soustavným stresem, jiný to brzdí lehkou zdravou stravou, očistnými kúrami, pravidelnými postními dny, příjmem minerálů / Mg, Zn/ a vitamínů E, C, B6 pokud možno v přirozené formě, pravidelným pohybem v přírodě a dostatečným spánkem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma schíza

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]