Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Papírový kapesník

Od: lalaland odpovědí: 17 změna:
Mám takový blbý dotaz K čemu jsou papírové kapesníky u sexu? Spousta lidí teď o tom mluví a já stále nevím k čemu to je Vím je to blbá otázka ale tak nikdo mi to nechce vysvětlit tak se obracím sem.

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Dobrý večer, nevšimla jsem si, že by o papírových kapesníkách vedle postele byly vedeny debaty. Prostě a jednoduše -například utřít si pot z čela, ať nekape holce do obličeje, nebo se kapesníkem utírá sperma - jak z pindíka, tak se otře i pipinka, fakt *smich* Také se dá po sexu použít ke smrkání.

pipina nebo kapesník? *smich*

Nó, když bude správně vytahaná, tak asi i ta pipina *haha* Kapesník jsem samozřejmě měla na mysli...a pokud možno, čistý, nebo alespoň najít čistý kousek, ať se to nematlá po obličeji *smich2*
liska5

Utře do vytahané, do teho kožuchu*alene**smich2* Mne trefí...

08.07.23 08:32

hodnocení

3x

Co s tím, když to ženská nesní? Utřít do kapesníku.

mnd®
hodnocení

2x

A proč pořád hned holka->kluk? Dva kluci nebo dvě holky taky dobrý.Na veřejném záchodku stačí i ,,hajzlpapír,, na utření a zavolat - dalšíííí *smich* A za dva tisíce za kus má výplatu větší jak petr nebo pavel.

nikdom
hodnocení

1x
Víš, kluci nosí sebou pořád takového panáčka a holky mu rády "ubližují" "ubližuje mu" tak dlouho, dokud nezačne plakát. No, a k tomu máš ten kapesník, aby si měl/a do čeho utřít slzy.
Ale vážně, k čemu asi. Utřeš tím kapesníkem sperma, eventuálně sekret od holky, nebo lubrikační gel.

Třeba to někdo utírá do povlečení a pak má holčina co prát :-D

Gumidku, nenabádejte mládí k utírání do povlečení *smich*
08.07.23 00:55
zbuhn
Co teprv do záclon! To ten tn vtip, co ženskou dovede do varu.

hodnocení

0x
Doporučila bych raději než papírové ubrousky použít sprchu.
pb®
Na tělo jistě, ovšem nejsem si jista, jestli by sprcha nenadělala víc škody než užitku při snaze odstranit ukápnuté sperma z prostěradla. Tady se po kapesík velice hodí.
Potom bych doporučila dát to pokapané prostěradlo raději vyprat,než utirat papírem

smode2
hodnocení

0x
Přece když má jeden roubík, tak aby tolik nenaslintal.
zbyg
Víte že je nezdravé kýchat a zadržovat dech! Může prasknout cévka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]