Dobrý večer Mám dlouhou předkožku u penisu, když dostanu erekci, tak žalud je pořád zakrytý(jen se odhalí necelá špička), musím předkožku stáhnout ručně, ale i tak nejde dál, jak těsně pod žalud, jenže v té poloze nezůstane a vrátí se jak byla, když ho pustím. Je to celkem otravný při nasazování kondomu, orálu, a obecně při sexu. Tak by mě zajímalo, jestli by pomohla třeba částečná obřízka a jestli bych musel něco platit. Jinak, důvod proč to řeším až teď, je že jsem teprve až od konce puberty začal být sexuálně aktivnější, takže dřív jsem to moc nevnímal až teď, no.
Chlapečkům to při umrtvení jenom trochu nastřihnou, pár dní mažou Framykoinem a musí víc pít, aby je moč nepálila... a pak se cvičí přetahování v teplé vodě. Možná to u Vás půjde taky tak. To se ptejte urologa. Platit byste neměl.
Já můžu říct jen toto..Byly doby, kdy jsem měl problémy s předkožkou(někdy na ZŠ) a opravil jsem si to sám Bez doktorů mi předkožka funguje výborně Ale jsou i případy, kdy musí pomoci doktor a jiná možnost není..
Kůže se dá roztahovat, to ví každý, kdo měl v uchu roztahovák, nebo je to i vidět na lidech co hodně zhubli, že se kůže už nesmrskne. Co takhle zkusit předkožku trochu rozcvičit, natahovat, ale opatrně, aby nevznikly mikrotrhlinky. Jinak pak obřízka.
Když o tom tak přemýšlím, asi to nechám být(ještě uvidím). Ta představa že by se mi musel postavit před nějakým doktorem(protože za klidu vypadá normálně, pochybuju že by to jinak poznal) to bych se propadnul hanbou. Navíc ani nevím kde bych se měl objednat(přes internet?) a měl bych o tom nejdřív říct své doktorce? K doktorovi moc nechodím(vlastně, kromě svého obvodního, jsem jinde takhle nebyl) proto si nejsem moc jistý kde a jak se takové věci vlastně vyřizují. Nevím no, čím víc o tom přemýšlím, tím víc schízuju. Ne nad tím případným zákrokem, ale nad tou kontrolou. Každopádně všem děkuji za odpověď
Lekar urolog vidi denne desiatky penisov, ten vas nie je nic specialne. Prestante sa spravat ako hanblive decko, pomoc je rychla a jednoducha, vzdy lepsie ako roky a roky problemov.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.