Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chovat se, jako zvíře-spolek/hobby

Od: janaa* odpovědí: 9 změna:

Slyšela jsem, že na hotelu Skalský dvůr, Vysočina, je teď skupina lidí, kteří se nějakou dobu v rámci dnů(?) chovají jako nějaké vybrané zvíře. Třeba jako kůň, kočka, takže nemluví, kálí pod sebe, vydávají zvířecí zvuky, jsou nazí. Nevíte, o co se jedná? Na internetu jsem nic nenašla. Loni tady byli taky.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Třeba jako kůň, kočka...

až si někdo vylosuje netopejra, ještě bude veselo. Jen aby mu netevřeli okno *andel*

kolemjdouci
hodnocení

0x
Psychiatrické onemocnění, např. boantrofie. Léčí se to normálně v léčebně, medikace apod.

berger*
hodnocení

0x

Běžně se chovám jako zvíře, na WC kálím pod sebe, nahý bývám docela často, zvířecí zvuky vydávám, když se vzteknu anebo naopak při orgasmu. Občas jsem typický osel - vezmu si něco do hlavy a nikdo mi to nevyvrátí. Občas kočka - žiji podle sebe, občas pes, občas jiné zvíře. Zvířata mají své vzorce chování, ověřené matkou přírodou a ty jsou efektivní. Nejsou to nějaké semináře o chování zvířat a o tom, co se od nich máme naučit? O tom vydávání zvířecích zvuků, nahotě a kálení pochybuji. Vy jste tam byla anebo někdo říkal?

janaa*
hodnocení

Ano. Jednou tam zasahovali hasiči a další, takže to vím. Opravdu se prostě nějakou dobu chovají jako zvířata, mají to prý i jako odreagování z těžké práce, jako zábava? Nejsou tam hlupáci. Tak jsem si myslela, jestli někdo o tom neví víc a tak zatím neví.

hodnocení

0x
Touto dobou tam tuším jezdí skupina sucharů z Ústavu přístrojové techniky akademie věd ČR, tak že by ti potřebovali trošku uvolnění? :-D

hodnocení

0x
Dobrý večer, v rámci celé ČR i ostatních zemí, se konají takovéto podobné akce. Jen jsou různě zaměřené. Lidé mají různé "odchylky od normálu". Většinou tyto akce bývají v rámci klubů nebo členů. Nebývají volně přístupné, často se ani k "normálním lidem " nedostanou informace o akci. Skupina lidí si pronajme na určitou dobu nějakou vyhovující usedlost, která je stranou od lidí a nebo kde je zaručena určitá intimita. Konkrétní informace o téhle akci, provozované u Vás, nemám.
liska5

A co když nastydnou? Teď je venku 10°C. *zmateny* Jedině, kdo si vylosoval slepici, tak přestane kvokat.

liska5

A co když nastydnou? Teď je venku 10°C. *zmateny* Jedině, kdo si vylosoval slepici, tak přestane kvokat.:-D

Lisko, neznamená to vždy ovšem to,že účastníci spí v kurníčcích, to jen ti nejotrlejší z nich, kteří to berou fakt vážně *smich* Nevím, jak to na téhle akci chodí, ale tenhle hotel je zrovna pro tyto a podobné účely velmi vyhlášený. Vím to od pár známých, kteří se podobných akcí účastní - ne tedy v tomto výše zmíněném rozsahu v dotazu - ale například se sejdou nadšenci a hrají si celý víkend na pejsky a kočičky, ovšem berou si k tomu i páníčky *hi* o tom, že by si pod sebe kakynkali, se mí známí nezmínili, ale věřím že se i tam nějací našli. Jen po nich nezůstaly zaneřáděné chodby asi *co*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]