Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chovat se, jako zvíře-spolek/hobby

Od: janaa* odpovědí: 9 změna:

Slyšela jsem, že na hotelu Skalský dvůr, Vysočina, je teď skupina lidí, kteří se nějakou dobu v rámci dnů(?) chovají jako nějaké vybrané zvíře. Třeba jako kůň, kočka, takže nemluví, kálí pod sebe, vydávají zvířecí zvuky, jsou nazí. Nevíte, o co se jedná? Na internetu jsem nic nenašla. Loni tady byli taky.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Třeba jako kůň, kočka...

až si někdo vylosuje netopejra, ještě bude veselo. Jen aby mu netevřeli okno *andel*

kolemjdouci
hodnocení

0x
Psychiatrické onemocnění, např. boantrofie. Léčí se to normálně v léčebně, medikace apod.

hodnocení

0x

Běžně se chovám jako zvíře, na WC kálím pod sebe, nahý bývám docela často, zvířecí zvuky vydávám, když se vzteknu anebo naopak při orgasmu. Občas jsem typický osel - vezmu si něco do hlavy a nikdo mi to nevyvrátí. Občas kočka - žiji podle sebe, občas pes, občas jiné zvíře. Zvířata mají své vzorce chování, ověřené matkou přírodou a ty jsou efektivní. Nejsou to nějaké semináře o chování zvířat a o tom, co se od nich máme naučit? O tom vydávání zvířecích zvuků, nahotě a kálení pochybuji. Vy jste tam byla anebo někdo říkal?

janaa*
hodnocení

Ano. Jednou tam zasahovali hasiči a další, takže to vím. Opravdu se prostě nějakou dobu chovají jako zvířata, mají to prý i jako odreagování z těžké práce, jako zábava? Nejsou tam hlupáci. Tak jsem si myslela, jestli někdo o tom neví víc a tak zatím neví.

hodnocení

0x
Touto dobou tam tuším jezdí skupina sucharů z Ústavu přístrojové techniky akademie věd ČR, tak že by ti potřebovali trošku uvolnění? :-D

hodnocení

0x
Dobrý večer, v rámci celé ČR i ostatních zemí, se konají takovéto podobné akce. Jen jsou různě zaměřené. Lidé mají různé "odchylky od normálu". Většinou tyto akce bývají v rámci klubů nebo členů. Nebývají volně přístupné, často se ani k "normálním lidem " nedostanou informace o akci. Skupina lidí si pronajme na určitou dobu nějakou vyhovující usedlost, která je stranou od lidí a nebo kde je zaručena určitá intimita. Konkrétní informace o téhle akci, provozované u Vás, nemám.
liska5

A co když nastydnou? Teď je venku 10°C. *zmateny* Jedině, kdo si vylosoval slepici, tak přestane kvokat.

liska5

A co když nastydnou? Teď je venku 10°C. *zmateny* Jedině, kdo si vylosoval slepici, tak přestane kvokat.:-D

Lisko, neznamená to vždy ovšem to,že účastníci spí v kurníčcích, to jen ti nejotrlejší z nich, kteří to berou fakt vážně *smich* Nevím, jak to na téhle akci chodí, ale tenhle hotel je zrovna pro tyto a podobné účely velmi vyhlášený. Vím to od pár známých, kteří se podobných akcí účastní - ne tedy v tomto výše zmíněném rozsahu v dotazu - ale například se sejdou nadšenci a hrají si celý víkend na pejsky a kočičky, ovšem berou si k tomu i páníčky *hi* o tom, že by si pod sebe kakynkali, se mí známí nezmínili, ale věřím že se i tam nějací našli. Jen po nich nezůstaly zaneřáděné chodby asi *co*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]