Nejste přihlášen/a.
Slyšela jsem, že na hotelu Skalský dvůr, Vysočina, je teď skupina lidí, kteří se nějakou dobu v rámci dnů(?) chovají jako nějaké vybrané zvíře. Třeba jako kůň, kočka, takže nemluví, kálí pod sebe, vydávají zvířecí zvuky, jsou nazí. Nevíte, o co se jedná? Na internetu jsem nic nenašla. Loni tady byli taky.
Běžně se chovám jako zvíře, na WC kálím pod sebe, nahý bývám docela často, zvířecí zvuky vydávám, když se vzteknu anebo naopak při orgasmu. Občas jsem typický osel - vezmu si něco do hlavy a nikdo mi to nevyvrátí. Občas kočka - žiji podle sebe, občas pes, občas jiné zvíře. Zvířata mají své vzorce chování, ověřené matkou přírodou a ty jsou efektivní. Nejsou to nějaké semináře o chování zvířat a o tom, co se od nich máme naučit? O tom vydávání zvířecích zvuků, nahotě a kálení pochybuji. Vy jste tam byla anebo někdo říkal?
A co když nastydnou? Teď je venku 10°C. Jedině, kdo si vylosoval slepici, tak přestane kvokat.
A co když nastydnou? Teď je venku 10°C. Jedině, kdo si vylosoval slepici, tak přestane kvokat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.