Koupila jsem si v oc globus boty a zůstal tam takový ochranný cvok. Všimla jsem si toho až doma, 50 km od oc. Zkoušela jsem obchody v místě, jestli by ho neodstranily, ale nepasuje. Nevím jak ho odstranit, abych si boty nepoškodila. Nevíte jak? Pro šťouravé, opravdu jsem ty boty nepronesla přes pokladnu v podprsence ani za spoďáry, účtenku po mně chtěli i v obchodech, kde se mi snažili cvok odstranit. Děkuji.
Dobrý den,také se mi to stalo,ani to nezazvonilo,takže jsem to zjistila,stejně jako vy,až doma. Byl to plastový kroužek,který jsem podložila vyšším kusem molitanu a kladivem jsem ho rozbila,aniž bych poškodila své zboží. Snad se vám ti podaří také.
Rozštípat kleštěmi plastovou část (pokud v ní není vidět barevná ampulka. Objeví se takový jednoduchý držáček zakousnutý to trnu, snadno jde sundat. Dejte foto.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.