Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer. Objevily se mi 2. vyrážky na zádech. Zavolal jsem si na kožní v mém bydlišti doktorka mne objednala za 2. měsíce. Má doktorka obvodní má dovolenou. Doktorka na kožním mi řekla po telefonu že mám zajit ke své doktorce k posouzení atd. Sám nemužu posoudit jestli to muže být vážné onemocnění nebo ne? Mám zajed v mém případě na pohotovostní službu kde zjistí problém atd? Děkuji za informace.
S tímhle na pohotovost ne, tam se řeší náhlé ohrožující stavy. Nemusí Vás vzít a dostanete poučení, co je to akutní. Snad kdybyste měl u toho horečku, nebo to krvácelo. Tam se platí, tuším 90,-. Vaše praktická neboli obvodní doktorka musí mít za sebe zástup, což je uvedeno na dveřích ordinace i na internetu u jejího kontaktu. Co to jsou 2 vyrážky? Vředy? Pak na chirurgii.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.