Nejste přihlášen/a.
Není to nic neobvyklého. Manžel šel na operaci kyčle a musely všechny špatné zuby pryč, jako před každou velkou operací. Zubařka mu vytrhla šest zubů při jedné návštěvě. Kamarádka šla na operaci se srdcem a zubař jí vytrhl pět zubů.
Trochu jsem zagooglil a vysvětlení už mám. Když má někdo zuby v zanedbaném stavu s dlouhodobou infekcí, která se neřeší, tak při transpalntaci orgánů se berou imunosupresiva, která snižují funkci imunitního systému, aby se tělo transplantát nezačalo zbavovat co by cizí orgán od jiného člověka. Imunosupresiva fungují celkově, takže jakýkoliv zánět se rychle rozjede do celého těla, což by u zdravého člověka nehrozilo.
Ale stejně. On má někdo v dnešní době zuby jak vypálený jističe a je mu jedno a neřeší jejich stav a trvale přehlíží záněty v hubě? Co to je za lidi? Bezdomovci? Pak se asi k vůli snížení rizika zubů a jiných částech těla postižených nemocí chirurgové preventivně zbavují...
Zubař není drahý, když někdo umí hospodařit s penězi a už vůbec nemluvím o tom, že někdo raději jede na dovolenou nebo chlastá či hulí jak fabrika. Pak není ani na to základní. Zuby. A brečet, že je dneska zubař drahej?
Extrakce zubů je zdarma no...
gumidek - "Zubař není drahý,..."
Kdy jste byl naposledy u zubaře? Mě v dohledné době čeká protézka (2 zuby). "Vyndavací" za 25 000, případně pevná za >100 000 Kč. Mně to teda zrovna laciné nepřijde. A to si přes 50 let platím zdravotní pojištění .
Vytrhl mi naráz 4 přední zuby postižené parodontitidou a podruhé 4 horní stoličky,následně 3 horní stoličky,taky naráz..Pak dělal augmentaci kosti pod implantáty.Tu dělal 3 týdny po extrakci zubů,rok určitě nečekejte,implantáty řešte čím dřív.Zuby jsem neléčil,výsledek s parodontitidou by byl nejistý,jisté by byli jen zaplacené peníze za léčbu,proto šli ven,implantáty mám 15 let a jsem max.spokojen.Není to levná záležitost.
Nechte si udělat vše zaráz. Pořád lepší než trpět na etapy. Jen si to nechte zašít ať se to rychleji hojí. Mě trhali zuby x krát a s tím zašitím to bylo sto a jedna.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.