Nejste přihlášen/a.
je to sice blbá otázka ale opravdu mě to trápí. jsme s přítelem už rok mě je 18 a mu 17 máme vztah na dálku a vše úžasně funguje ale je tu problém když je u nás. rodiče nás nechtějí nechat spát u sebe každý musí spát v jiné místnosti. oba nás to dost štve protože se vidíme jednou měsíčně na pár dní. už jsme zkoušeli jakože nějak na tajno ale vyšlo to jen jednou jinak pokaždé přijde v noci máma a řekne ať jdu pryč. chápu že nechtějí abychom se spolu vyspali (měli sex) ale o to nám vůbec nejde prostě chceme být jen spolu ale nevím jak to říct a vysvětlit aby to pochopili
8x
4x
slovan: musíš do všech příspěvků strkat to ,,svoje,, náboženství?
Rodiče sexu ani mazlení nezabrání.Byl jsem mladší než vy dva a stejně jsme to zvládli.Jenže v té době jsem byl na internátu a všude okolo lesy a palouky,řeka a zátoky...Když přijela k nám na víkend,tak spala ona zvlášť já taky a to si máti ještě nechala otevřený dveře od ložnice.Jsme chodili do altánu na zahradě.
Když jsem jel za ní,tak jsme spali normálně spolu a žádný problém.Jenom takový to - dejte si pozor.Rodiče jsou prostě různí.
anestezie: nějak jsem nepochopil - když je u vás a přijde o půlnoci máma,tak proč řekne tobě ať jdeš pryč.Proč to neřekne jemu?
1x
To je situace, s kterou se setká každý jako dítě i jako rodič. Je potřeba znát důvody. Ty mohou být racionální i iracionální. O nich nepíšeš. My jsme např. synovi stanovili podmínky. Musejí spolu chodit aspoň tři měsíce, oba musejí používat antikoncepci, my musíme znát rodiče dívky a ti musejí souhlasit. O racionálních důvodech lze jednat. Rodiče ale také mohou mít iracionální důvody a s těmi nic nenaděláte.
No, aby se vám ta přehnaná tolerance jednou nevymstila.
0x
Tak az priste v noci prijde, tak ji rekni, at jde pryc ona.
To Te jen tak v 18 letech leze v noci do pokoje?
Se nemuzes zamknout?
Proste rodicum rekni, ze budete spat tak jak to chcete vy a at se vam do toho nemontujou.
0x
Pokud vám jde o ležení nebo i usínání vedle sebe, dá to dobře realizovat někde na dece, na stráni, v remízku či na kraji lesa.
Pokud vám jde přece jen o sex, tak ten patří do manželství a manželé nejste.
Ano, až tak jednoduché to je.
Pokud nejste schopni mít mezi sebou tak silný, duševní vztah, že bez vzájemného "oťapkávaní" si jinak nemáte co říct, tak se do takového vztahu ani nehrňte, stejně by se časem rozpadl, protože tělesná rovina je doplněk, nikoli podstata vztahu.
0x
Vztah na dalku, to nebude dlouho fungovat ... jednou mesicne
) A uz jste spolu soulozili?
...na sex si kup deku a jdi do lesa ... Na premlouvani zapomen.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.