Nejste přihlášen/a.
slovan: musíš do všech příspěvků strkat to ,,svoje,, náboženství?
Rodiče sexu ani mazlení nezabrání.Byl jsem mladší než vy dva a stejně jsme to zvládli.Jenže v té době jsem byl na internátu a všude okolo lesy a palouky,řeka a zátoky...Když přijela k nám na víkend,tak spala ona zvlášť já taky a to si máti ještě nechala otevřený dveře od ložnice.Jsme chodili do altánu na zahradě. Když jsem jel za ní,tak jsme spali normálně spolu a žádný problém.Jenom takový to - dejte si pozor.Rodiče jsou prostě různí.
anestezie: nějak jsem nepochopil - když je u vás a přijde o půlnoci máma,tak proč řekne tobě ať jdeš pryč.Proč to neřekne jemu?
To je situace, s kterou se setká každý jako dítě i jako rodič. Je potřeba znát důvody. Ty mohou být racionální i iracionální. O nich nepíšeš. My jsme např. synovi stanovili podmínky. Musejí spolu chodit aspoň tři měsíce, oba musejí používat antikoncepci, my musíme znát rodiče dívky a ti musejí souhlasit. O racionálních důvodech lze jednat. Rodiče ale také mohou mít iracionální důvody a s těmi nic nenaděláte.
Tak az priste v noci prijde, tak ji rekni, at jde pryc ona.
To Te jen tak v 18 letech leze v noci do pokoje?
Se nemuzes zamknout?
Proste rodicum rekni, ze budete spat tak jak to chcete vy a at se vam do toho nemontujou.
Vztah na dalku, to nebude dlouho fungovat ... jednou mesicne ) A uz jste spolu soulozili?
...na sex si kup deku a jdi do lesa ... Na premlouvani zapomen.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.