Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
zajímalo by mě, jak se rozdělují hlídky PČR podle pracovní činnosti. Snažil jsem se to najít ale marně, nikde to není veřejné.
Co takhle prvosledová hlídka, co obnáší se dostat k prvosledové hlídce? Je to nějaké extra výběrové řízení, které podstupují jenom zájemci o tuto pozici? Musím odsloužit pár let u PČR abych mohl k prvosledce? Nebo je to možnost hned po přijetí a splnění přípravy?
Mám čerstvě po maturitě a přemýšlím nad službou u PČR, jde o to že mám spoustu otázek a žádného policistu v blízkých přátelích nebo rodinném kruhu, který by rozsekl moje uvažování nad touto službou.
Policie predevsim chrani stat, potom sebe a pak dlouho dlouho nic a pak obcany.
CSR stat zalozil spolek, ktery si rikal Maffie, protoze obdivovali tu sicilskou
dobre ctivo historieblog.cz/...
Každopádně, i při vědomí toho, že ne vše je jak se zdá, žije se zde krásně, ve srovnání s 90% zbytku světa, takže jsme zcela určitě v top 10% států, co víc si přát
Ostatně, když Štefánik by skoro mohl býti předobrazem Indiana Jonese, tak co víc chtít )
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.