Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevím co mám dělat

Od: ejkej odpovědí: 11 změna:
Ahoj chci se zeptat co mám dělat když přítelkyně odjíždí na týden do švýcarska a nemůže mi napsat ani zavolat?absolutně nevím co mám dělat a jsem trochu nesvůj ...

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

16x

Počkat až se za týden vrátí...

hodnocení

12x
A co bys tak chtěl asi dělat?
Máš tejden volno tak si ho užij neeee
Nebo seš jen zamindrákovanej žárlivec co potřebuje starou hlídat každou minutu na každym kroku?

hodnocení

7x
Nemusíte dělat nic mimořádného. Naši předci neznali telefon a dopis normálně šel týden a další týden čekaly na odpověď a přežily to.

jano123
hodnocení

4x

Netrápte sa, voľakedy sa chodilo na vojnu,

prvé stretnutie cca 6 mesiacov, prežili to

a stretnutie malo omnoho "lepšiu chuť"...*tanec*

hodnocení

4x
Pokud ze Svýcarska týden nemůže ani přes wifi zavolat, nebo napsat, tak si hledejte novou přítelkyni. ;)

hodnocení

3x

Dělejte něco užitečného, zaměstnejte se prací. Týden uteče jako voda.

ltz
hodnocení

2x
Týden - to si krásně odpočinete. A zbytecně se nenervovat.

hodnocení

1x

V dnesnej dobe, kde je mobilny signal na vacsine miest aj v horach?

hodnocení

1x
V dnešní době nemůže napsat ani zavolat? To se dá snad odkudkoliv na světě a stačí jen chtít. Takže si najdi novou přítelkyni, protože týhle asi za moc nestojíš.

hodnocení

0x

Najdi si do té doby jinou :)

hodnocení

0x

Za ten týden zjistíte, ze vám až tak nechybí :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]