Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Psaní s holkou

Od: vojtech odpovědí: 33 změna:
Dobrý den mám takový problém musím své kamarádce která se mi líbí pořád první. Ona ještě navíc o tom ví že se mi líbí. Vždycky se jí musím já na něco zeptat nikdy to není opačné. Píšeme si i dobrou noc... ale ona to nikdy nenapíše sama od sebe. Co mám dělat mám přestat chvíli psát dokud se neozve sama?

33 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

6x

Ona odpovídá asi více ze slušnosti, Ty píšeš z lásky. Je možné, že časem ji to bude obtěžovat. Dej si pauzu. Co je jisté, to nepřitahuje. Zájem vzbudí spíš to, co nám uniká.

hodnocení

5x

Vykašli se na psaní. To nemá se vztahem vůbec nic společného. Bav se s ní ve škole, choďte spolu ven, telefonujte si. Uč se dovednosti, které budeš v životě potřebovat. Psaní je jen bezúčelné virtuální blbnutí a ztráta času.

04.07.23 05:12
hodnocení

4x

Ano.

hodnocení

4x
Ahoj Vojto, nepiš jí. Nemá smysl kamarádům - ať k ní cítíš lásku či nikoliv,psát kazdy den přání dobrého rána a přání dobré noci. Mě třeba to obtěžuje, mám zasekaný mess takovýmito zprávami.. zřídkakdy na ně vůbec odpovím. Nemám potřebu zkrátka to lidem psát. Ale zase je pravda,že kamarádům napíšu čas od času jak se mají a jak se jim daří. Ale nevidím je každý den, s některými se nevidíme třeba soul roku i déle. Vy jste se teď viděli ve škole,tak jste si určitě povídali. O prázdninách psaní omez, napiš jí třeba občas jak se má a co zrovna prožívá za dobrodružství. Tys ji napsal, pozval jsi ji, ona se vyjádřila, že nad tebou takto nepřemýšlela - tak se možná už zamyslela a nezměnila na svém chování nic, z toho plyne ,že ona tě nemiluje. Takových lásek ještě bude.. rad jsi zde dostal dost a vesměs podobné, ale ty máš svůj vlastní názor... No, přestaň se jí vtírat, nebo se jí ještě zprotivíš.

hodnocení

3x

Dobrý den. Nevnucujte se, odradíte jí úplně. Ona o Vás ten zájem nemá, proto ho neprojevuje tak, jako Vy. Respektujte to.

carlt
hodnocení

3x
Upřímně tě chápu a zároveň tě lituji. Přesně to samé co ty jsem kdysi zažíval také. Úplně jako bych tvůj dotaz psal sám. Realita je taková, že i když jí šíleně miluješ a každá chvíle bez ní a bez její odpovědi je pro tebe věčnost, je důležité aby sis uvědomil, že vnímáš čas zkresleně. Pro ní uběhne den, ale pro tebe je to pocitově jako celý týden. Je pravděpodobné, že ona tě nemiluje a jsi pro ní pouze přítel. I když ti projeví chvilkama náklonnost, je to spíše proto, že si tě chce udržet vedle sebe, ne že by tě chtěla za partnera. Budeš jí tak chtít dávat ještě více najevo, co k ní cítíš, až jí tím zahltíš a ztratíš úplně.
.
Víš jak se chová holka, co o tebe má zájem? Ano, to ona píše první a chce s tebou být a ty pak děláš to samé a tím se z vás stane dokonalý pár.
.
Zjistíme co jsme měli, až když to ztratíme. Zkus jí prostě přestat psát, úplný útlum komunikace. Pokud se sama do týdne neozve, nejsi pro ní v životě nijak důležitý a jenom trápíš sám sebe.
.
Nesmíš mít na očích žádné její fotky a nic co ti jí nějak významně připomíná. První 3 dny jsou nejhorší, pak se to začne zlepšovat. Čas všechno léčí.
Drž se, přeju ti, aby ti napsala a aby se s tebou chtěla dát dohromady, ale pokud se to nestane, nezoufej. I když je to teď pro tebe nepředstavitelné, za nějaký čas potkáš tu pravou, která bude mít skutečně o tebe zájem a která si tě zaslouží. Hodně štěstí...

mate59
hodnocení

1x
Si s tebou jen zahrává a dělá jí to dobře.Prestaň psát a uvidíš reakci.

ltz
hodnocení

1x
Píšeš ji a z její strany stejně nic moc. Zkus se tedy odmlčet a poznáš, jestli ji to bude scházet. Někdy si člověk uvědomi až když to ztratí, že si toho moc necenil, pokud to měl. Třeba se pak ozve i sama. A neexistuje jenom psaní, když je to kamarádka, určitě se i občas potkávate, můžeš s ní tedy i prohodit řeč.
vojtech
hodnocení

My sme kamaradi a chodíme spolu do školy. Do 9 třídy

vojtech
hodnocení

Takže ji nemám psát a co když to pochopí že nemám zájem?
doplněno 04.07.23 07:45: Ale já se bojím že fakt nenapíše já ji miluju
mate59

Když se ti pak neozve,bude jasné,že nemá zájem v něčem pokračovat.dál.

vojtech
hodnocení

Ale já se bojím že o ní přijdu já ji fakt miluju. Jednou mi napsala dobrý ráno to je vše.
.Nemám ji ještě psát nebo co mám dělat?

Nemůžeš o ni přijít, protože ji nemáš. Ty ji miluješ, ale ona o to nemá zájem, takže jenom o její přízeň marně škemráš. Takových lásek, Vojtěchu, ještě bude, než přijde ta pravá. Tak si z toho nic nedělej, to přebolí a přijde jiná a ta už třeba zájem mít bude.

sasa*
hodnocení

0x

Hlavně myslím, že ani nenapíšeš kolik ti je 12-13? Jak víš, že ona ví, že se lti líbí? Oslovil jsi jí? Jaký je mezi vámi rozdíl věků? Koukám dotaz v 5 hodin- to nemůžeš spát? Jak navádějí ostatní- přestaň psát a uvidíš.

Takhle se jí jen vnucuješ. Ona odpovídá ze slušnosti a třeba je již dávno zadaná! Zkus jí také popřát dobré ráno v 5 hodin

a uvidíš co ti odepíše.

vojtech
hodnocení

SME spolužaci v 9 třídě. A SME celkem kamarádi. A řekl jsem jí to že se mi líbí. A dobré ráno ji píšu a ona odpoví taky dobre ráno
sasa*

Tak, jednoduše: Pořád jí jen nezdrav . Máš s odpuštěním hubu? Napiš jí, ať ti řekne kdy se jí to hodí, a dejte si

sraz(rande) a tam se jí přímo zeptej! Hele víš vo tom, že se mi líbíš? Asi nebudu sám, ale co kdybychom to zkusili spolu..

Hlavu ti neutrhne. Max ti řekne, že se jí ty nelíbíš a je vymalováno! Další slečna na řadu. Není sama . Věř mi.

Máš co nabídnout? Hraješ na kejtru, nebo jiný nástroj? Prohlídky okolí. Jseš něčím zajímavej? No to pak musíš využít. Těžko radit, když tě blíž neznám.. Zase napiš, jak se to hlo!

vojtech
hodnocení

Ale já s ní mluvil a pozval jsem ji ven a ona že takhle nade mnou nikdy nepřemýšlela
slovan
Neblbni a nauč se být i hrdý. To není pýcha, to je rozum, logika, etika, moudrost. Zájem musí být symetrický. Musí, jinak je z toho průser a ne láska.

"ona že takhle nade mnou nikdy nepřemýšlela" = mate cca 14 - 15 rokov, zacnite sa ucit, ako rozumiet zenskej reci. To je jasne NIE, ste len otravny kamarat a spoluziak, neciti k vam ziadnu pritazlivost. Prestante jej pisat uplne, nema to vyznam.

vojtech
hodnocení

Takže to mám vzdát? Ale tj nejde
sasa*

A proč by to nešlo?

Ano, vzdat to a najst si taku slecnu, ktora nadsene reaguje na pozvanie spolu travit cas.

Hlavne ziadne pisacky, strucne len pozvat von a hotovo.

vojtech
hodnocení

Ale já to asi ještě zkusím
vojtech
hodnocení

Nějaký holky to mají daný že nepisou první

Blbost, ako muz ju absolutne nepritahujete a cim viac ju budete otravovat, tym to bude horsie.

slovan
Ještě to zkus Vojtěchu. Jsi opravdu blbec a proto si zasloužíš ucítit pořádnou bolest, zradu, beznaděj, atd. Zbytečně tady otravuješ lidi, kteří ti dobře poradili, ale ty ne a ne.
Tak jí zase napiš, hezky ji popros, jestli by si na tebe někdy neudělala chvíli času, pak buď neustále dojat a pořád jí děkuj, jak jsi šťastný, že ti umožnila s ní být.
Taky vem nějaké květiny a klekni si před ní.
Až budeš odcházet, tak ji nezapomeň se slzami v očích prosit, ať na tebe nezapomene a dovolí ti zas někdy přijít nebo aspoň napsat...
To ti patří. Tak, jen do toho...

hodnocení

0x
Zkus si ve třídě hodně všímat jiné holky.A uvidíš,jak bude reagovat.Buď si tě začne víc všímat a víc ti psát,nebo jí to bude jedno a nestojí o tebe.

Aha, to je tedy rada... a jak se bude cítit ta "jiná holka"? Copak je jenom rekvizita? Podle Vás asi ano. Poslouží svému účelu a může jít. *zed*

vojtech
hodnocení

Zrovna mi napsala že mě vnímá jako kamaráda a že z toho nic víc nic nebude. Twl já byl tak naivní
andys

To mas z toho ze dolejzas :) kašli na ni a najdi si jinou!

a s tou di piš jen o tom, kdy a kde se sejdete, nikdy si s ni nepovidej přes písmenka! Teda pokud nechceš byt její (blb) vrba, podrztaska, kamarád co si nevrzne...

asd1
A to ti došlo až teď? Tohle bylo jasný už dlouho.. tak si dej studenou sprchu a hledej nějakou která o tebe bude stát. Na lásku musí být dva, ty jsi byl sám.. A s uplne vyplym mozkem, myslel jsi jen ptákem a vůbec nebral ohled na to co chce ona = bezohledny sobec.

vojtech
hodnocení

Jak jako co tím myslíte já jsem právě na ní ohledy bral až moc
asd1
Jen jsi dolejzal. Nemá o tebe zájem , odpovídala ti jen že slušnosti, bylo jí blbý na ferovku tě poslat do prdele ať neotravujes.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]