Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sex s ex?

Od: trefa12 odpovědí: 13 změna:

Dobry den, pritelkyne byla iniciatorem rozchodu. Je to uz mesic a pul. Zacla se ozyvat, psat mi, ze ji chybím a ze spatne spi. Nedavno mi napsala, ze by chtela sex, ze ji to strasne chybi.

Rekla, ze ona by to brala v poradku, ale zalezi na me, aby me to neznicilo. Me to asi neznici, ale jestli do toho jit?
ona se rozesla a ted ji chybim? To mi nejde dohromady. Je vice znicena nez ja, vzdyt ji to nepomuze. Nebo je to nejaka forma zkousky k navratu?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
Ne, kašli na to. Ten sex je podle toho co píšeš jen vstupní brána k tobě. Zkouší tě utahat na sex, protože chlapi ho rádi. Pokud jsi rozhodnutý, že už s ni vztah nechceš, nechceš dávat naděje a nechceš aby na tobě visela a další dohady, tak v žádném případě s ní nesexuj.

hodnocení

2x

Tak snad svou bývalku znáte lepší vy než my tady.Jestli vám to oběma chybí tak směle do toho...

hodnocení

1x
Sex ještě po rozchodu je vcelku běžná věc. Nic víc radši nečekej. Prostě si můžeš ještě užít. Osobně bych se ale do vztahu moc nehrnul...

hodnocení

1x

Dobrý den. Podle Vašich vláken která zde zakládáte si myslím, že nejste srovnaný ani náhodou. V jiném vlákně jste to i sám psal, že byste chtěl vztah obnovit. Takže na mne to působí dojmem, že Vy byste chtěl...ale ona ne. Nedokážete se s tím smířit, jen se v tom babráte a chcete ujištění, že i ona chce vztah obnovit. Jste oba divní, promluvte si otevřeně, žádné psaní a domýšlení si věcí..Buď spolu chcete být, nebo ne...Je to jen věcí vás dvou a jen na vás záleží, zda spolu budete..

liska5

Aha! Tak ne ona, ale oba...

trefa12
hodnocení

No spíše, co ona za tím vidí. Tvrdi, ze jen sex, ale pritom ji chybim ja jako takovy a je neustale znicena. Mam strach co to s ni udela nebo jestli ji vnukla myslenka k navratu?

au1
hodnocení

0x

kuj železo dokuď je žhavý *placni*

hodnocení

0x
Nebud blbej pokud je pékná nadržená a tobě funguje tak užívej dokud to de protože přijde doba kdy chtít budeš a vono to nepude

liska5
hodnocení

0x

To bude právě ta, co neví, co chce, a nedá pokoj, dokud to nedostane.*smich*

Asi myslela, že když sama odejde, že v Tobě vybudí touhu. Jenže ono nic. Proto je to naopak.

trefa12
hodnocení

Ja nic necekam. Ale je tam sance, ze se bude chtit vratit? Ja uz jsem srovnany, ona je stale znicena, ac to chtela. Preje mi stesti s jinymi, ale zaroven neni den, kdy by mi nenapsala, ze ji moc chybím a neozvala se. Co tedy vlastne chce. Ten sex to prece jen prohloubi, vsechen ten smutek a tu touhu.

liska5

Něco hysterického je v její povaze. Když je doma klid a pohoda, je to pro ni málo. Tyhle osobnosti bývají roztomilé, mazlivé, ale zároveň vyvádějí, když něco není, strhávají na sebe pozornost, přehnaně líčí své pocity.

slovan
hodnocení

0x
Ženská, která tvrdí, že jí "strašně chybí sex" lže. Za tím bude něco jiného.
Pokud opravdu stojíš o radu, tak ji nech být.
( Nebo se s ní ožeň. Ale nic mezi tím. )

hodnocení

0x

Takže zase @ignac?

poradte.cz/...

Zřejmě problém s chápaním psaného textu, nebo troll..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]