Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím vás, jde vypátrat autora anonymu? Někdo na mě poslal anonym, vím z jakého města (velikosti 7 tisíc obyvatel) a kdy manželce došel. Děkuji
Je fakt, že největší zájem na tom, aby se Vám takový dopis dostal, bude mít ona. Teď na čem, čím a jak to bylo napsáno. Dobrej grafolog by tam dokázal najít průkazné znaky, byť by písmo hodně změnila. Chtělo by to k tomu ale její běžný rukopis, nějaké poznámky, čím víc textu, tím líp.
Zkusila bych "odvetu". A to tak, že byste jí inkognito nechal poslat kytici. To jde, přes internet. Něco to stojí, ale jako experiment dobrý. Asi se bude hodně divit. Pak byste jí mohl vyčíst, že zatímco Vy makáte, abyste zajistil rodinu, ona se kdoví s kým někde seznamuje. Nebo jí pošlete lístek do kina. Neznámý ctitel. Jestli se tam potkáte. Prostě jste přistoupil na její hru. Dál už nerozebírat.
Kdo mě mohl s kým vidět, netuším. Žádnou bokovku nemám, proto se v tom babrám. Dopis mi ukázala, nebyl podepsaný, vlasně byl "Já". Mám pocit, jako by si ho napsala sama, pořád mi nadává, že jsem mimo domov a že mám určitě ženskou. Tu fakt nemám, jen jsem pořád v práci, chci rodinu zajistit a s ženskejma komunikovat musím. Ale někoho přesvědčovat tady, je mimo můj dotaz a taky marnost jako s mojí manželkou. Takže lidi, vraťme se k mému dotazu.
Tak pokud máte dojem, že si onen dopis napsala manželka sama, pak Vám opravdu nikdo z nás nepomůže.
Pokud ten dopis manželka nepsala, pak by se při určitém štěstí a znalostech dalo někam možná posunout, třeba také ale vůbec nikam.
V podstatě "někam" blíže pravdě se aktuálně můžete dostat jen a jen Vy. Nikdo z nás nezná ani vaše okolí, ani vás dva osobně.
Myslel jsem třeba na poště, jestli by se to nedalo zjistit, případně z části města...schránky. Fakt mě to štve.
Město zjistíte...Tedy zjistíte město, kde byl dopis vhozen do schránky.
To Vám ale (v případě alespoň mírně inteligentního pisatele) zhola nic neřekne o tom, kdo je pisatalem anonymu. Já dopis pro Vás klidně vhodím do kterékoliv schránky v okruhu několika desítek kilometrů a ani mi to nedá žádnou práci.
Přes poštu?Taková ,,perlička "Pokud trochu znáte Ostravu -Vítkovice ,tak má něco přes 7t.obyvatel,před asi dvaceti lety najednou zmizela část poštovních schránek,chtěl jsem zrovna poslat blahopřání tak mě hledání dost naštvalo,až za pár měsíců jsem se dozvěděl ,že to byla akce policie ,zbylé schránky sledovala a každého kdo tam nějaké psaní hodil prověřovala-tisíce hodin a desítky kriminalistů a vyděrače dopadla...Možná se to časem dozvíš(náhodou) ,kdo to psal,spíš bych si promluvil s manželkou o všem co se u vás doma děje a jak si budoucnost s Tebou představuje,prostě si to navzájem vyjasnit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.