Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik se dá vydělat rozvážením žrádla?

Od: sefis odpovědí: 20 změna:
Zdravím chtěl bych se zeptat kolik se cca dá vydělávat rozvážením žrádla na kole nebo koloběžce pro firmy typu bolt wolt foodora rád jezdím na kole a uvažuji otom diky

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

10x

Uvedené firmy se rozvážením "žrádla" nezabývají. Neznám firmu, která se zabývá rozvážením žrádla pro domácí mazlíčky a jiná zvířata.

*smich*, já se tím zabýval, někdy kolem r.92, asi dva roky fajn kšeft. "Maso" pro psy, odpad z drůbežáren, zamražený do 22kg bloků... Párkrát se stalo, že to pán šoupl do mražáku, šel spát po noční a na oběd byla sekaná...*alene*. Jinak s Váma souhlas, pěkně blbě napsaná otázka.

boltwoltfoodora

satam: Kurýři nemohou ovlivnit kvalitu přepravovaného produktu, která může být v rozpětí od "jídla" po "žrádlo". Tak to je a nedá se s tím nic dělat.

Já jsem nic takového nepsal. Takže nevím, proč tu blbost adresuješ mně *bzum*

hodnocení

3x

Souhlasím s ostatními. To, co kurýři rozvážejí, není žrádlo. To by totiž ani pes nežral.

hodnocení

3x

Synátor rozváží pro Wolt vlastním autem v Praze, tak mám aspoň trošku přehled o výdělcích. Běžně za 8h rozveze okolo 25-35 objednávek. Obecně se dá říct, že za jednu objednávku včetně příplatků za vzdálenost má +- 90 Kč, občas když se jezdí dálky, tak i více. Poslední screen co mi posílal bylo 30 objednávek, vzdálenost 146,1km a výdělek 3224 Kč + 210 Kč spropitné. Na můj vkus se tím dají vydělat slušné peníze. Pracuje jako OSVČ.

lubosnovak
hodnocení

2x

Nic, protože nic, jako rozvážení žrádla lidem neexistuje.

Až budou rozvážet jídlo, dám vědět.;)

Ještě jsem nezažil rozvoz dietního jídla po kterém nefuním a nejsem na odstřel.

Pizza, Hamburgery, smažené věci v oleji, vepřoknedlozelo, pálivé číny, coca coly = žrádlo *smich*

To se dlouhodobě nedá...

lubosnovak
24.08.23 11:37

*ua*

:-D

Ale čerstvý bagety bez těch majonézových blemc se dají považovat za jídlo. Ale je potřeba správně konfigurovat objednávku.

Moje představa by byla co má Globus jídelna. Vemeš si přílohu jakou chceš a masa jaký chceš. Bohužel Globus na rozvozu má své pevné a dané hotovky, které nejdou moderovat...

hodnocení

1x

pochybuju že se rozvozem jakýhokoliv jídla dá rozumě vydělat

sefis
hodnocení

Právě ztoho mám obavy že budu jezdit celej den a vydělám tác
Přibližně jakou představu o výdělku máš? Kolik bys chtěl denně mít?
lik

Neumí nic, akorát točit volantem, a chtěl by 2000 čistýho za den :) Klasika :)

Ale pokud mi psychologii, je rychlejší, umí dobře řídit, hlavně je milej na lidi, tak je 3000 nejsou problém.

nerentier
hodnocení

1x

Doporučuji skvělý dokument. Jeden z uvedených mužů pracuje pro Wolt...a zbytek v dokumentu. Podmínky jeho zaměstnání připomínají angažmá Saši Uhlové v supermarketu Albert. *nevi*

hodnocení

1x

Dneska jsem se odhodlal z lenosti pro dovoz "žrádla".

Přijel nepoživatelný odpad. Pokud tyto služby budou mít na rozvoz smlouvu se špatnými dodavateli (restauracemi), tak je zachvilku nikdo nebude potřebovat.

Stačí se kouknout i na menu. Smažené, přeslazené a nebo pro vegetariány kopřivy a jiná plevel.

To fakt někdo žerete a máte chuť rozvážet? Řidič bude totiž ten, který to schytá.

Foodora se už kryje a nedá se tam ani nikdo zkontaktovat a vynadat. Ani na chatu. maximálně hvězdičky. Dáme jídlo bylo jako předchůdce daleko funkčnější a ohleduplnější. Za zmetek vrátilo i peníze a omluvilo se. Foodoře je to jedno. Prostě vozí odpad sem a tam.

Mimochodem už nemají moc svoje auta a nechávají na nových brigádnících, aby jezdili civilními. Už šetří na všem. Nikdo tam nedělá dlouho. Lidi se furt mění.

racio
hodnocení

1x

Proč na koloběžce? Běžně jim stačí vozík a lopata. U nás v kravíně máme krmičů vašeho typu několik. Jmenovitě: Bohuš, Milouš a René. Bohužel do práce musí často také v sobotu a neděli (dobytek žere i o víkendech). Díky příplatkům berou mezi 22 - 24 tisíc čistého měsíčně + deputát. Vím, že to jsou pro vás snové podmínky, ale opravdu to není tak lehké, jak to vypadá.

P.S: A nezapomeňte na negativa, např. neopakovatelný odér, který se stane neoddělitelnou součástí vaší osobnosti.

hodnocení

0x
Když mi přivezeš žrádlo dle objednávky tak ti dám stovečku. 120 když to stihneš do 17.00h

fram
hodnocení

0x

Jezdí hodně obednovaných mladých, tak to asi tak zlé nebude. I auta u nás zastaví jakémusi obědachtivému člověku. Jezdit na kole je zdravé a možná u těch některých bude i dýško. V Poděbradech s cyklostezkami ve výbavě výborný Jobb.

hodnocení

0x
Takových firem, ale rozhodně bych si to nenechala od nějakého jednotlivce jako vy a myslím, že nebudu sama. Volím prověřené eshopy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]