Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Laserová korekce oči recenze

Od: okokok odpovědí: 9 změna:
Zdravím, chystám se na laserovou korekci očí - krátkozrakosti (mám 7 D na obou očích). Má tu někdo zkušenosti? Dali byste mi recenze? Váhám mezi Lexum a Neovize, zdají se mi jako kvalitní a veliké firmy. Byl tu někdo u nich? Díky.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Lexum mohu jednoznačně doporučit, s laserovou korekcí zkušenost ale bohužel nemám, byla jsem tam v 2017 na operaci šedého zákalu.

hodnocení

3x

platil sem dceři korekci aby nemusela mít brejle měla to dost naprd je jí 21let

dělali to tu ocnimpc.cz/... je to asi rok a dcera je moc spokojená

okokok
hodnocení

Proč to měla "naprd"?

já se v tom moc nevyznam měla nákej náběh na slepotu na jednom oku a bez brejlí ani ránu

vypláznul sem 25000kč a konstatuju že to byly moc dobře utracený peníze

Tak to je supr. Pokud to i stojí...relativně rozumné peníze , ...tak není lepší investice. Já si nechal dělat jen klasické brýle a jedny vyšly na necelých 10 kKč. A to není bifokál či jiné vymženosti kdy cena letí ještě více nahoru.

slovan
hodnocení

2x

To je teda zdroj relevantní jak prase *ee*

au1
hodnocení

0x

kolik je vám let? když váháte mezi 2ma klinikama, tak už jste asi rozhodnut/a a máte operaci schválenou. tzn máte dostatečnou tloušťku rohovky. pak je úplně jedno kde tuto operaci podstoupíte. já byl 2001 v Meral na Viniční v Brně, dnes je to NeoVize. 18 let dobrý (7+8 dioptrií), od 2019 zhoršení zraku, teď následkem takto velké korekce šedý zákal, bude operace - výměna čoček v Oftal Brno ( Dr.Znojemský, kterej mě operoval v Meralu 2001). Neváhejte, stojí to za to.

okokok
hodnocení

Pouze od své vlastní očařky. Až na předoperačním mi zkontrolují tloušťku rohovky. A neřekl bych, že je to jedno, kvůli tomu se právě ptám. A tyto dvě společnosti se mi zdají jako osvědčené a známější.
Neměl bych velikou radost, kdybych za 20 let dostal šedý zákal a musel na operaci. Je to veliké riziko? Asi vás o tom informovali až když se u vás zákal objevil, ne?
Děkuji a přeji zdraví!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]