Nejste přihlášen/a.
Kde si můžu stěžovat na chování zaměstnanců obchodu Tesco z důvodu apatie při vyhrocené hádce u pokladny.Oni se mě nezastali,naopak pokladní ( asi 18 brigádnice) přitakávala agresorce proti mě.Začalo to tak,že agresorka za mnou,která mi odsunula přepážku na pojízdném pultu,aniž bych měla vyloženo vše z košíku,vymezila mi malý prostor a když jsem se ohradila,spustila : " abyste se nepos..la " já říkám,vy jste opilá a ona mě tlačila dopředu svým zbožím,zastoupila mi prostor u bankom.pokladny.Byla tam vedoucí, sicurity,brigádnice pokladní,co ji přitakávala a já zůstala šokovaná,nikdo nezasáhl.Chodím do této prodejny 13 let,jsem členka club Tesco a zaměstnanci se zde velmi často mění.
Stačilo přece slušně požádat, aby ještě chvilku počkala, že ještě nemáte vše na páse, že nejste tak rychlá...
Tím, že jste se ohradila tak, jak popisujete, jste se jen snížila na úroveň hulváta za Vámi...
Tak na co si chcete stěžovat?
Docela ráda bych slyšela popis situace i z jiné strany, když to tak po Vás čtu...
@esly tím se právě řídím, jinak bych Vám to nepsala.
Tesco Stores ČR, a. s.,Vršovická 1527/68b; 100 00 Praha 10
Chodím do této prodejny 13 let,jsem členka club Tesco a zaměstnanci se zde velmi často mění. - no a? Koho to zajímá,že tam chodíte 13 let a že jste vstoupila? Já jsem nevstoupil a problémy nemám.Zaměstnanci se mění i jinde.
mimochodem - oni tam nejsou od toho aby vás chránili.na to je městská policie.
Já jsem byla zdrženlivá i poté,co mi neurvale řekla,aŤ se nepo...ru ...držela jsem klid do doby,kdy ta 18 letá brigádnice se nějak bavila s tou opilou či zdrogovanou ženou,to mě ponížilo,ale už jem byla mimo pokladnu u namarkovaného zboží a musela jsem být rychlá a měla jsem větší nákup,než ta dotyčná -3 věci) ,která mi mezitím zastoupila možnost přiložit kartu k bankomat..pokladně a slyším pokladní,jak říká,:paní musí platit a ožralice říká," no,to by bylo zase řečí..." a ona se přitakala,já jsem trpěla od obou,že to tak nechala vedoucí,co tam seděla a počítala u jiné kasy tržbu či co...no nic pod úroveň
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.