Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pohlavní choroba u partnera

Od: illnes odpovědí: 42 změna:
Dobrý den, nechtěla sem nic psát na net, ale už se musím svěřit.
Mám chlapa, 53 let. Jsme spolu už 8 let, vztah je skvělý, i když už byly i zlé chvíle.
Trápí mě však jedna věc, která se táhne už rok, a to, že se mnou nechce spát.
Má zdravotní problém. Nemůže jakkoliv hnout s předkožkou. Prý ho to strašně bolí.
Věřím tomu, protože to někdy v únoru trochu přehnal s alkoholem a bolest nebolest, vrhnul se na mě. Opravdu s tou předkožkou nešlo nic dělat. Sex sme ukončili, bolelo ho to...
Co to může být? Nevěrný nebyl.
K jakému doktorovi s tím vůbec má jít?
Jak sem psala, už je to rok, co jsme spolu přestali spát. Mě už to opravdu vadí.
Bohužel přítel nikdy nebyl typ co chodí po doktorech. Raději se léčí sám různými mastmi. Jenže já už to nemohu vydržet...
Díky za odpověďi

42 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Internet není dobrý pro medicínské rady. Lze dohledat, že fimóza se u chlapců řeší v ranném dětství. Jestli to rodiče zanedbali a chlapovi to doposud nevadilo, tak s tím nic nenaděláte. Když bude chtít, tak se objedná na kožní.

illnes
hodnocení

Fimoza? To slyším prvně.
Právě, že celou dobu říká, že neví, ke komu s tím jít.

Takže kožní. Díky

Z kožního odešlou na urologii, takže moje rada je UROLOGIE !

Navíc osobní zkušenost

illnes
04.07.23 23:12
hodnocení

Ok

hodnocení

4x

S fimózou se doporučuje navštívit co nejdřív urologa.

illnes
hodnocení

Takže kožní, nebo urolog?
Nebo je to jedno?

03.07.23 10:36

Urologa.

Pozor! *nene*Neléčená fimóza může vést ke vzniku chronického zánětu. Takový zánět obvykle způsobí pozvolné jizvení a tím pádem další zúžení předkožky. Dlouhodobé dráždění, který infekce vyvolá způsobuje kožní změny, které mohou vést až ke vzniku prekanceróz nebo přímo zhoubných nádorů penisu.
illness
hodnocení

No takže prostě řešit co nejdřív. Nejde jen k to jedno, ale o život

nov
hodnocení

4x

Zřejmě prodělal kvasinkový zánět předkožky a neléčený mu způsobil tento problém. Ať neprodleně navštíví urologa, samoléčba je k ničemu. Nemá náhodou i cukrovku?

doplněno 03.07.23 10:16:

Přečtěte si něco o tzv. sekundární fimóze.

illnes
hodnocení

Ano, kvasinky sme prodělali oba.. oba jsme se lečili.
No má vyšší cukr, to s tím souvisí? Jenže je to stejné. S doktorem se zhádal a žadného jiného nemá.

nov

Překvapilo mě, že nevíte nic o fimoze, ani o kvasinkách v souvislosti s cukrem. Přiložený odkaz napoví.

novinky.cz/...

illness

No nevím, já se v těchto věcech moc nepohybuji.

illness

ok, něco si nastuduji

mnd®
hodnocení

2x

Ať odhodí stud a zajde si na urologii jestli mu nejde stahovat předkožka a bolí ho to.Zbytečně se trápí bolestí.Bakterie za předkožkou taky sám nevyléčí a jestli se mu rozšíří do močové trubice a klidně ještě dál,tak se může stát,že ho do toho špitálu poveze v bolestech sanitka - nebude moct ani od bolesti chodit.V nejhorším ho urolog pošle do špitálu na zdravotní obřízku.Tam si cca dva dny poleží a jde domů a má klid a Vy taky.Po celkovém pooperačním vyléčení a zbavení se bakterií si zase užijete oba sexu bez jeho bolestí.

illnes
hodnocení

No právě nevim jestli je to stud a nebo ego, že si postačí sám.
No asi nepostačí, když to trvá už rok a masti v ničem nepomohly.
Takže urologie bude lepší než kožní?

Opět pokud kožní tak ten jej pošle na urologii!

mnd®
hodnocení

1x

ANO - UROLOGIE.Vy nemusíte na gynekologii - na té urologii ( i když je to vlastně gynda většinou pro muže ) léčí i ženy.Běžte tam spolu a ten urolog se ,,podívá,, i na Vás,vezme vzorky kvasinek obou zároveň.Aspoň se pak bude vědět co má léčit u něj a co u vás.Zatím si klidně kupte např.Clotrimazol AL 10mg.Je to volně prodejné širokospektré antimykotikum.Tím nic nezkazíte.Ale jinak šup,šup,šup na tu urologii.

illness

To jsem necěděla, že na urologii můžu i já.

díky

liska5

Proč jen chlapi? A kam myslíte, že chodí ženské, co mají něco s ledvinama? Se zánětem močáku?... Přece na urologii!

Ten Váš už by měl dávno pokoj, kdyby si nechal to zúžení /při umrtvení!/ nastřihnout.

Oba *palec*mnd i liška !

illness
hodnocení

Tak jako to je jasné, ale nevěděla sem, že na urologii řeší i gynekologické věci

illness-pletete si pojmy s dojmy nebo trolíte? Gynekologie=zaměřeno na rodidla ženy. Urologie=zaměřeno na močové cesty . ženy nemájí močové cesty, močový měchýř ...?

nick*
hodnocení

1x
Fimoza, to je jasny. To si chlapek vsimnul pozde .. heh
illness

Což povšimnul, ale řešit to..

jannnndeas
hodnocení

1x
Fimoza, řeší se obřízkou. Cim driv tim lip.
illness
Dobře, začnu to s ním už vážně řešit. Já chápu, že to pro něj není asi zrovna příjemné, ale pro mě také ne

hodnocení

0x

Infekce a nedostatečná hygiena? Na to nemusí být nevěrný...

doplněno 03.07.23 17:30:

Mě připadá, jako bych psal malému dítěti, ale musí si ho přehrnout až "za" a umejt. Celý žalud vystrčit ven. Né ho jen ošplíchnout povenku a hotovo. On neměl rodiče a tatu, který by mu to ukázal, jak se starat?

illnes
hodnocení

Hygienu bych řekla, že dodržuje, sprchuje se každý den. A trenky má takové ty volné, takže v tom asi problém není.

Oba sme se léčili s kvasinkami, ale po měsíci už to začalo zase.

illness
No zas tak detailně sem se s ním o tom nebavila. Já chápu že mu to je nepříjemný, ale asi je fakt lepší zatnout zuby a nějak to překonat

Kolego gumídku-nemusí to být zanedbanou hygienou, ale zde zanedbaná cukrovka. Hoodně diabetiků i dobře kompenzovaných může onemocnět fimózou!I přes dobrou hygienu! Jen tak na okraj

Já to beru. Během toho se rozvinula diskuze.;)

hodnocení

0x
Neřek bych že máš chlapa jak píšeš, spíš jen přerostlýho poseru, co má zdravotní problém a strká hlavu do písku jak malý dítě. Může to být pohlavní nemoc chycen od někoho jinyho. Spousta mladých i starých ženských si jezdí přivydělat v sezóně do Španělska a jiných destinací. Asi to pak někde chytil. Sama píšeš o pohlavní nemoci, podezření? Zvlášť když se rád napije
illnes
hodnocení

Tak já chápu, že se stydí, ale lepší než trpět bolestí a odříkávat si něco.
Já nevěděla jak to nazvat, když sem to psala. Intimní problém?

pb®
hodnocení

0x
Vysoký cukr neřeší, s doktorem se pohádal... Hadám že doktor chtěl, aby zhubnul, přestal žrát a začal jíst. Vlivem cukrovky nefunkčního pinďoura neřeší, hádám že nebude řešit ani gangrénu v palcích, až ji kvůli cukrovce dostane. Jo neléčená cukovka, ta s sebou nese další pěkné věci. Selhávající ledviny, slepotu, špatné hojení ran... Chlap prostě nejde k doktorovi, dokud není pozdě.
illness
hodnocení

Ano, v tomhle je občas na pěst.
Aby si zašel na cukr mu říkám jak já, tak rodina už asi 3 roky

hodnocení

0x

takže urolog který s ním se domluví na termínu operace-mne taky takhle vytunili asi před 30 lety-a dělá se to běžně u mladých i starých-prostě se chirurgicky odstraní předkožka-2-3 dny v nemocnici ,koupaní v heřmánku a podobně...a pak normální život-to že tam ta předkožka není-nebude ničemu nevadí...nezlobte se jestli se fakt léčí sám a nějakými mastičkami a k doktorovi nejde a trápí se... tak je to *zed*

illness
hodnocení

Dilina. No tak já na něj zkusím už trochu zatlačit. Zase nechci vyhrožovat..
Ale kdybych si na ten sex našla někoho jinýho, bylo by zle.

Bylo by zle? To Vám říká někdo, kdo na sebe nedbá a má zásadní problém sám se sebou? Bych šel okamžitě pryč být tebou. Malé zanedbané děcko to je. Ne chlap!

illnes
hodnocení

Pokud jde o ten cukr, tak to mu říkají všichni aby s tím něco dělal, i jeho sestřenice, která pracuje jako zdravotnice.

A kdo by na něj měl vliv, aby se o sebe staral?

No jo cukrovka nebolí je to tzv TICHÝ ZABIJÁK !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]