Ahoj, potřebuju poradit s jednou holkou. Seznámili jsme se před dvěma týdny. Pozval jsem ji na kafe, ale napsala mi, že nemá čas kvůli škole a konci školního roku. Tento týden když skončila škola, tak jsem ji napsal po delší době znovu, jestli půjdeme ven a ona mi napsala, že uvidíme. Bude příští rok maturovat, je o 5 let mladší jak já, ale na svůj věk mi přijde dost uprimna. Napsala mi, že měla představu o někom jiném a pak jsem přišel já. Tak jsem se ji zeptal, jak to myslí, jestli jde o někoho konkrétního a ona, že ne, že jsem akorát moc chytrej a expert a že ona chtěla někoho víc obyčejnýho. Ale je dost otevřená, když se ji nelíbí něco co napíšu, tak mi to řekne. Dokonce mi napsala, že jsem debil. Ale když jsem řekl, že má na FB málo fotek, jestli by mi neposlala nějaký, tak řekla, že má v telefonu a poslala mi je bez přemlouvání. Ale stále si myslí, že se k sobě nehodíme, ale napsala mi, že mi chce pravděpodobně dát šanci na osobní schůzku. Ještě jsem se s tím nesetkal. Většinou jsem měl holku co měla zájem, nebo neměla a podle toho to dala najevo. Ona mi příjde, že zájem má, ale bud ho nechce dávat najevo nebo si není jistá sama sebou. Dost jsem si psali v poslední době, ale ted ji asi nechám chvili zase být a napišu ji zase až se vrátí z dovolené.
Zdravím. Kdyby se s Vámi chtěla setkat, tak už to udělala. Zájem vypadá jinak, nic si nenamlouvejte a neztrácejte čas s někým, kdo si představuje jiného partnera..
Nezabývej se virtuálním vztahem. Fotky na FB a psaní je k ničemu. V tak pokročilém věku bys už měl mít reálný vztah, ve kterém byste si psali tak maximálně nákupní seznam. Ne plést hlavu dětem školou povinným.
Vy jste projevil zájem až až a ona jenom spíše pasivitu. Navic má už prázdniny, takže času by nyní bylo dost, k nějakému osobnímu setkání před dovolenou a opět z její strany nic. A vy zase chcete pokorně čekat až se z té dovolené vrati. Ozvat by se měla ona, proč zase vy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.