Jaké jídlo s sebou na dovolenou bez ledničky a vaření
Od:jakub8odpovědí:12změna:
Zdravím, jedu na týden pryč a budu ubytovaný v penzionu bez ledničky a kuchyně. Máte nějaké nápady, co s sebou za jídlo vzít? Co nemusím vařit a nemusí být v ledničce, ale zároveň mě to zasytí. Díky
Když jsem jezdil po světě stopem, mojí stravou bylo většinou čerstvé ovoce (hlavně jabka, kvůli transportní odolnosti), musli, jogurty a občas sýry a tmavý chleba, kde byl dostupný. Hodí se i další sušené ovoce, dobře uzavřené.
Dobrý den, takže celý týden chcete jíst ráno, k obědu i k večeři jen studené (ani neohraté) jídlo? Skočte si na pořádný oběd někam do hospody (když se v penzionu nevaří=?). V obchodě si kupujte čerstvé pečivo nebo nějakou buchtu k snídani. Potom si kupte také bochník chleba a k tomu paštiky, vepřovou konzervu, salám Vysočina, rajčata a třeba i Hermelín - a budete mít večeře. Nebuďte šetřílek, dovolená není stále, tak "pusťte chlup". Zdravím! P.S. Snad nejedete na konec světa a zcela mimo civilizaci.
nov
Bene, moje řeč. Dovolená je od slova dovolit si něco "navíc".
clayman - kam jede tazatel ještě nevíme, protože nám to (určitě jen zatím) nenapsal. Ale když se ptáte, tak já bych do Chorvatska nejel ani za prase .
jakub8
Nejedu na konec světa, ale zase si nechci kupovat každý den jídlo v restauraci či fastofoodu, tak jsem chtěl nějaké rady na jídlo, když se to zrovna bude hodit. Díky!
Klasika paštiky a různá konzervovaná masa. Sušenà masa. Pak třeba ajvar na toust. Paté krémy v tubě jsou chutné. No a samozřejmě kvalitní trvanlivý salám. Rybí Taky se dá koupit malá rychlovarná konvice (nebo spirála) o příkonu 300..600 W, kterou utáhne každá zásuvka, se kterou si můžete zalít horkou vodou různé nudlové pokrmy a polívky.
Pečivo si nakoupíte v místě pobytu všude. K tomu i nějaký trvanlivý salám, sýr, ovoce a další věci které vydrží jeden či dva dny bez lednice. Tím máte vyřešené snídaně a večeře.
Já jsem dříve, když nás bylo více, zavařovala maso. Dcera, protože jsou kluci věčně hladoví, maso zavařuje, když jsou někde mimo hospod. Když jste sám a na dovče se nechcete starat o vaření, není problém na obědy do hospody a sámošky s čerstvým pečivem a zeleninou jsou všude. Vypusťte všechny starosti a užívejte si. Kupte, když jdete kolem obchodu, na co máte chuť. Není potřeba nákupy s taškou, stačí 10-15 dkg čerstvého a spokojenost. Plný žaludek, prázdná hlava.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.