Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čumí na mě na koupališti

Od: boy odpovědí: 11 změna:
Dobrý den, nevím jestli je tento problém úplně v dobré kategorii ale snad ano Včera jsem byl na koupališti bylo tam docela dost lidí a jelikož jsem tlustý a mám na svůj věk ( je mi 14) velké prsa a trochu popraskané břicho tak na mě všichni čumí. Za takovýhle problémy si de facto můžu sám ale mě spíš zajímá co mám dělat jestli mám na to nějak reagovat nebo mám je ignorovat Co s tím když na mě takhle někdo čumí na koupaliště?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ltz
hodnocení

9x
Tak to tě musí nakopnout. Vytři teda všem zrak - začni sportovat, více se hýbat, ovoce, zelenina, dietnějši jídla, nepřejidat se. Uvidíš, že příští léto se tě nikdo ani nevšimne a nebo: všimne pěkného kluka.

hodnocení

8x

Jediné řešení je si toho nevšímat a pokud ta tloušťka není z nemoci tak s tím začít něco dělat... hochu věř, že za pár let se přidají zdravotní problémy...na lidi nekoukej,užívej si prázdnin a vykašli se na pohledy...

hodnocení

5x
Proč by nečuměli? Od toho mají oči. Ty si jich všímat nemusíš. A jestli jsi silně obézní už v tvém věku, čumilové jsou to poslední, co by tě mělo zajímat. Pokud se sebou nic neuděláš - budoucnost je cholesterol, vysoký tlak, problémy s klouby, cukrovka, nulová fyzická kondice a rezervačka na kardiologii...

hodnocení

4x

Vy si můžete děšlat co chcete,

každý tvor se dívá za jiným tvorem, když je odlišný. Buď se s tím smíříte, nebo s tím začněte něco dělat. Jelikož je Ti teprve 14 let, těžko se Ti bude rozhodovat. Víč co ti na Tvoji postavu sdělil lékař, či lékařka? Víš jaké problémy mají tlusté lidi? Dnes ne, ale zítra ano...

hodnocení

2x

Před časem jsem v místním bazénu také chvíli čuměla. Říkala jsem si, proč ta dospívající dívka nemá plavky vcelku. Pak ale na to dospívající stvoření babička zavolala velmi neobvyklým jménem. Byl to chlapec. Tehdy jsem zapochybovala o rozumu jeho rodičů. Extra jméno vymyslí, ale pak se přestanou zajímat. Možná léčba, ale určitě dieta by u něj byla vhodná.

Tobě radím svěřit se doma. Cvičit můžeš sám, ale vhodnější stravu by měli zajistit rodiče.

riva
hodnocení

2x

Obdobný problém mají třeba i pěkné holky. Prostě to, co se liší, budí pozornost. Nauč se to ignorovat a ber to třeba i pozitivně - tím, že okukují tebe, mají jiní od okukování klid.

boy
hodnocení

No to jo když na koupaliště přijde nějaká prsatá ženská tak taky všichni čumí. Nebo když tam přijde nějaký svalovec tak taky všichni čumí.

hodnocení

1x

Vis proč na tebe cumi? Protoze jsi krásný a na krásného vsichni cumi. Tohle si rikej a za chvíli se tak budeš cítit, kdyz do toho přidáš správný jídelníček a pohyb. Lepší dítě s egem bez depresí, než řešit sebepoškozování.

michalverner
hodnocení

0x
Základem je začít v této situaci přemýšlet jako ženy... Oni nečumí protože jste tlustý.Oni čumí protože jste krásný. Oni nečumí protože jste strašidlo. Oni s Vámi chtějí sex. Oni nečumí protože máte směšné oblečení. Oni sexuálně haraší protože se líbíte.

jano123
hodnocení

0x

Pokial si postavu čiastočne "nevypracuješ", tak Ťa budú "obdivovať".

Máš iba 14, tak pracuj na sebe, na tele aj na duchu...

Nie je to dnes noc populárne, ale Tí čo to niekde dotiahli,

makali na sebe, moc sa nesťažovali, nesedeli na FB, a na kúpalište

chodili iba v rámci "kondičky"...*tanec*

p23®
hodnocení

0x

Tak si toho nevšímej a zkus na sobě zapracovat. Ať jsi tedy štíhlejší a krásnější. I když se Ti to podaří, přesto se na Tebe někdo rád na koupališti podívá. Neřeš to a užívej si prázdnin.

Zdravím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]