Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Minibradavice na chodidle

Od: fr odpovědí: 7 změna:

Kdo poradí, prosím: dnes po 14 dnech opět zákrok tekutým dusíkem ťuk, ťuk, vypálili mi na kožním "dole vevnitř", okem není vidět NIC) mini kořínky bradavice (spíš otlaku) na chodidle...

Dva dny to poté pobolívá v různé intenzitě, ten vpich jehlou. A prý zase za tři týdny kontrola. Kdo toto má za sebou, to jako tam bude třeba chodit opakovaně? To bych nerad, kolik kontrol to asi bude? nebo jak s tím rázně skončit? Česnek, citron? Díky za rady...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Dobrý den, vypalování se bojím jak čert kříže. Jednounjsrm to zkusila česnekem, ale přehnala jsem to, rozlisovala jsem ho, placla na nohu a nechala před noc. Ráno puchýř jako prase,ale bradavice žádná. Takže česneku jen málo a nelisovat,ale jen plátek přivázat, na chvíli. Ale jinak viditelné bradavice jsem patlala Duofilmem (dříve mi je s tím mazal tatínek, posléze jsem tím mazala holku a muže). Funguje.

pb®
hodnocení

1x
Na bradavice zabírá roztok Duofilm, k dostání v lékárně. Je to roztok dvou organických kyselin, tuším že mravenčí a salicylové. Tím se bradavice jednou denně potře a do měsíce je po ní. Je to zdlouhavé, ale bezbolestné, člověk kvůli tomu nemusí běhat po doktorech. Odstranila jsem tím bradavci synovi i sobě, úplně bezbolestně, už se nevrátila. Vždycky, když vidím, jak dítě s rodičem skáče po jedné noze z ordinace kožaře, říkám si kde to sakra jsme, že děti takhle mučíme, když to jde udělat jinak.
grgapitic

Duofilm je roztok kyseliny salicylovej a kyseliny mliečnej. To isté je aj Kolodium Forte ktoré ale navyše obsahuje aj výťažok z lastovičníka, tuje a borovice. Mal som dosť velkú bradavicu na chodidle, neskoro som si to všimol, chytil som to zrejme na kúpalisku. Mazal som to najskôr Duofilmom a minul takto dve balenia, ale zakaždým sa po čase tá svinská bradavica znovu objavila. Tak som potom kúpil Kolodium Forte a po dvoch namazaniach bradavica zmizla a už sa odvtedy neobjavila. Takže za seba skor odporúčam Kolodium ako Duofilm aj keď je drahšie a je ho o tretinu menej.

hodnocení

0x
Trochu surové, ale namočit spicku vatove tyčinku do kyseliny široké, pozor opatrně ať nic neukapne, v mládí mi to přítel dělal, ale nevím, kde se dá sehnat

To je zbytečně drastické a nebezpečné, v lékárně se prodávají bezpečnější přípravky, např. toto.

grgapitic

Kyselina sírová sa momentálne nedá kúpiť volne, jedine na IČO, zakázala to únia.

hodnocení

0x
Po dlouhodobých zkušenostech z dusíkem a pod. zabral laser, někomu stačí jednou, u nás "stačilo"3x třeba Liberec
skincareliberec.cz/...
Ale hledejte u vás, poblíž... Nejrychlejší způsob...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma kolodium forte

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]