Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Autogram paní prezidentky Čaputovové

Od: anonymka odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, mohl by mě prosím někdo poradit jak formulovat email. Děkuji.
Ten autogram se dá sehnat i na PC.pohled.
Ale chtěla bych něco osobnějšího. Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

V první řadě bych si dala pozor na správně napsané jméno. Pak bych napsala ne mail, ale dopis na Prezidentka Slove/... s tím, že mám sbírání autogramů jako koníčka, proto si dovoluji požádat o vlastnoruční podpis paní prezidentky - a samozřejmě přiložila podpisovou kartu.

anonymka
hodnocení

Moc děkuji.

hodnocení

2x

No, jestli si naivně myslíte, že prezidentka je celá říčná číst osobní dopisy a podepisovat se kdejakému plebsu, tak to se hodně mýlíte. To tam má její PR agenda někde předtištěné a takové vám to pošlou. Ale tak pro dobrý pocit, proč ne.

Hlavně ji neoslovujte Čaputovová, jinak nám vyhlásí válku.

galen
hodnocení

0x
Čaputovová...:-D
anonymka
Nojo.. přepsala jsem se..stává se... :)
Dopis jsi nechám zkontrolovat:)
nickys

"jsi nechám"*smich2*, no to si určitě nechte zkontrolovat. Nebo nám fakt tu válku vyhlásí, jak píše kolega.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]